İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübünden Haberler

 Şişli A erkek Basketbol takımı son maçında Trakya Ergene  takımını 79-60 mağlup ederek ligi 2. sırada tamamladı… A bayan voleybol takımı Türkiye deplasmanlı 2. liginde karşılaştığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi takımını 3-1 mağlup ederek 12 takımlı ligde 6. sıradaki yerini korudu.



BASKETBOL:

Şişli A erkek Basketbol takımı Türkiye deplasmanlı bölgesel ligindeki son maçında Trakya Ergene  takımını 79-60 mağlup ederek ligi 2. sırada tamamladı.

Ligin ilk yarısında 7 sayı farkla mağlup olduğu rakibi karşısında sahaya en az 8 sayılık galibiyet için çıkan Şişli li basketbolcular maçın ilk devresini 13 sayı farkla 43-30 mağlup kapatmalarına karşın 3. periyotta inanılmaz bir mücadele ornegı gostererek 2. lik için çok önem taşıyan maçı 19 sayı farkla kazandılar.Bu sonuçla Şişli Basketbol takımı yeni kurulan Türkiye 3. ligine yükseldi.Şişli bu seneki maçlarına devam ederken önümüzdeki sezon TBL3 liginde yer alacak.

Şişli Spor Kulübü TBL3 ligde yapılan kura çekimi sonucunda A grubunda İzmir Büyükşehir Belediyesi,Batman Petrolspor,Ankara Anadolu Basket, Eskişehir  Anadolu Üniversitesi ve Konyagücü takımları ile deplasmanlı olarak karşılaşacak.6 takımın buluduğu grupta 4 takım bir üst tura yükselecek.
Şişli Spor Kulübü adına 2. Başkan Alen Tekbıçak kura çekimine katılırken Şişli ilk maçında 4 Şubat Cumartesi günü saat 16:00 da Bayrampaşa spor salonunda Ankara Anadolu Basket takımı ile karşılaşacak.

VOLEYBOL:

A bayan voleybol takımı Türkiye deplasmanlı 2. liginde karşılaştığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi takımını 3-1 mağlup ederek 12 takımlı ligde 6. sıradaki yerini korudu.Maçın setleri 23/25  25/18   25/14  25/18 sonuçlandı.
Şişli bayanları bu hafta Güre deplasmanında Altınoluk Belediye takımı ile 5 Subat pazar günü karşılaşacak.

SATRANÇ:
Bu sene Yöresel lig maçları 17-18 Mart tarıhlerinde başlayacak   ve maçlar Satranç  Federasyonunun isteği ile Şişli Spor Kulübünde yapılacak.Ayrıca Şişli Spor kulübü sporcuları 3-4 Mart tarihlerinde Profilo da yapılacak olan Çocuklar ligine ve 10-11 Mart tarihlerinde Gaziosmanpaşa Satranç temsilciliğinde yapılacak olan yıldızlar ligine katılacak.
Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.