İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

’23 Ocak tarihe altın harflerle yazılacak’

Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, “Bugün sadece Ermenistan ve Fransa halkları arasındaki dostluğun tarihinde değil aynı zamanda dünya çapında insan haklarının korunması tarihine altın harfle yazılacak. Ve var olan insanlık karşı işlenen suçları engelleme mekanizmasını daha da güçlendirecektir. Fransa, evrensel insan haklarının gerçek bir savunucusu olarak öncü rolünü tekrar onayladı” ifadelerini kullandı.

******
Fransız Senatosu’nun “soykırımların inkarını” cezalandıran yasa tasarısını kabul etmesine Ermenistan’dan “şükran” geldi. Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, “Bugün dünya çapında insan haklarının korunmasının tarihine altın harfle yazılacak” dedi.
ANKA
 Erivan- Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, “Bugün sadece Ermenistan ve Fransa halkları arasındaki dostluğun tarihinde değil aynı zamanda dünya çapında insan haklarının korunması tarihine altın harfle yazılacak. Ve var olan insanlık karşı işlenen suçları engelleme mekanizmasını daha da güçlendirecektir. Fransa, evrensel insan haklarının gerçek bir savunucusu olarak öncü rolünü tekrar onayladı” ifadelerini kullandı.
Nalbandyan ayrıca, Ermenistan’ın Fransa Cumhurbaşkanı’na, Senatoya, Ulusal Meclise, Hükümete ve Fransa’nın dost halkına şükranlarını bir kez daha ifade etmek istediğini söyledi.
24 Ocak 2012

Yorumlar kapatıldı.