İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aram Ateşyan’dan Fransa’ya tepki

Felat Bozarslan /DHA
Ateşyan,”Sorunlarımızı kendi ülkemizde çözme taraftarıyız. Sorunlarımız varsa devletimizle çözme taraftarıyız. Tartışmayı bu masada, yuvarlak masada tartışma taraftarıyım. İkinci eller, düşünceler bu olaya girmemeli. Bu Ermenistan ve Türkiye ilişkilerini daha soğutur ve dondurur. Ayrıca bir yere varamayız. Tabi başka ülkelerin bu işe karışmasının belli amaçları vardır. Ben bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum” dedi

.

***************
“Başka ülkelerin bu işe karışmasının belli amaçları vardır. Sorunlarımız varsa devletimizle çözme taraftarıyız”
Ermeni Patrik Başvekili Aram Ateşyan, Fransa Ulusal Meclisi’nde kabul edilen sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan yasayla ilgili açıklamalarda bulundu.
Ateşyan,”Sorunlarımızı kendi ülkemizde çözme taraftarıyız. Sorunlarımız varsa devletimizle çözme taraftarıyız. Tartışmayı bu masada, yuvarlak masada tartışma taraftarıyım. İkinci eller, düşünceler bu olaya girmemeli. Bu Ermenistan ve Türkiye ilişkilerini daha soğutur ve dondurur. Ayrıca bir yere varamayız. Tabi başka ülkelerin bu işe karışmasının belli amaçları vardır. Ben bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum” dedi.
Felat BOZARSLAN – İSTANBUL – DHA

Yorumlar kapatıldı.