İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli’den Haberler

Şişli A bayan voleybol takımı 2. Ligde karşılaştığı lig lideri Karşıyaka takımına 3-0 mağlup oldu… Şişli A erkek basketbol takımı Deplasmanlı Bölgesel ligde 2. devrenin ilk maçında Denizgücü takımını 76-64 mağlup ederek 3. sıradaki yerini korudu.

VOLEYBOL:
Şişli A bayan voleybol takımı 2. Ligde karşılaştığı lig lideri Karşıyaka takımına 3-0 mağlup oldu.Maçın setleri 25/21  25/17  25/16 sonuçlandı.Bu sonuçla Şişli bayanları ligde 6. sıraya geriledi.Şişli bu hafta Cumartesi günü Çerkezköy Belediye ile saat 14:00 de Çerkezköy spor salonunda karşılaşacak.
Genç kız takımı İbrahim Turan lisesi takımını 3-2 mağlup ederek Istanbul da son 12 takım arasına kaldı.Şişli kızları Fenerbahçe, Işıkspor ve Beylikdüzü takımları ile Istanbul finallerine katılabilmek için mücadele edecek.
BASKETBOL:
Şişli A erkek basketbol takımı Deplasmanlı Bölgesel ligde 2. devrenin ilk maçında Denizgücü takımını 76-64 mağlup ederek 3. sıradaki yerini korudu.
Şişli takımı bu hafta Çorlu deplasmanında Çorlu Belediye takımı ile karşılaşacak.Maç pazar günü saat 14:00 de Çorlu spor salonunda oynanacak. 
Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.