İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Bu da Sarko’ya kapak olsun”

En ilginç yorum ise Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’tan geldi. Bağış yaptırımları, Twitter hesabında şu sözlerle değerlendirdi: “Başbakanımızın açıkladığı Fransa’ya yaptırım kararları Sarko’ya kapak olsun. Umarım aklını başına toplar ve bu akla ziyan tasarıyı geri çeker.”

*****************
Fransız Meclisi’nin Ermeni iddialarını inkar edenleri cezalandıran yasa tasarısının kabul etmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 maddelik yaptırım listesi açıkladı. Yaptırımlara en ilginç tepki ise Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’tan geldi.
İstanbul- Ermeni iddialarını inkar edenleri cezalandırmayı öngören tasarının Fransız Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’ya uygulanacak 8 maddelik yaptırım listesi açıkladı.
Listenin açıklanması Twitter’da da yorumlanırken en ilginç yorum ise Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’tan geldi. Bağış yaptırımları, Twitter hesabında şu sözlerle değerlendirdi: “Başbakanımızın açıkladığı Fransa’ya yaptırım kararları Sarko’ya kapak olsun. Umarım aklını başına toplar ve bu akla ziyan tasarıyı geri çeker.”

Yorumlar kapatıldı.