İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Akıl hocası Mason locası

Araştırmacı Aytunç Altındal ile Takvim gazetesinden Arda Uskan’ın yapmış olduğu röportajdan ilgili kesit… Yani Mason Locası ile Sarkozy arasında gizli ama adı konmamış bir anlaşma. Öyle.. Ancak çok önemli bir anlamı daha var… Bugünlerde İlluminati çok gündemde ya… Dünya siyasetini etkileyen gizli örgütler konuşuluyor. İşte, gizli, daha doğrusu yarı gizli bir örgütün dünya politikasını ve dünyadaki liderleri belirleme girişiminin somut belgesi bu. Zaten İlluminati ve Masonluk neredeyse kardeş… Mason locaları önce kurulmuş, İlluminati ise sonradan ona eklemlenmiş ama zihniyet aynı. Bir örgütün bir şahsı destekleyip iktidara taşıması. Bütün Masonlar, İlluminati prensiplerini benimsemiş değil. Bu yüzden geçen hafta Fransa’da kıyamet koptu. ( Dünyanın bütün gizli örgütleri sırlarını bu beye veriyor, nedense. Bu tip de medyanın Halaçoğlusu at Martini de bre Hasan dağlar inlesin. HYETERT)

18 Aralık 2011 Pazar – 12:55
Sarkozy ve Masonlar hakkında daha basına yansımamış bazı belgeler var elinde sevgili Aytunç. Önce bunların ne olduğundan söz edelim istersen… Önce iki mektuptan başlayalım.
Bunlardan birincisi 19 Ocak 2009 tarihinde Fransız Büyük Mason Locası’nın Üstadı Azamı Fronçois Stifani tarafından Sarkozy’ye gönderilmiş. Mektubun başında bazı Mason isimleri sıralanıyor ve o şahıslara Sarkozy’nin verdiği destek için teşekkür ediliyor.
Bunlar kim, Stifani niye teşekkür ediyor?
Sarkozy bu insanların hepsini hükümetinde çok önemli mevkilere yerleştirmiş. Mesela Brice Hortefeux (Sarkozy’nin partisi UMP’nin eski İçişleri Bakanı, şimdi Avrupa Parlementosu Milletvekili) Hubert Falco, Chistian Blac, Roger Karoutchi gibi… Bunların hepsi UMP milletvekilleri, kimi müsteşar, kimi eski bakan…
Ve de anlaşıldığı gibi hepsi Mason. Stifani, bu isimlere destek verdiği için Sarkozy’ye teşekkür ediyor. Buraya kadarı tamam, sonra?
Sonrası çok önemli. Şöyle devam ediyor Stifani mektubuna, ” Dünyada reformların yapılması ve dünya siyasetinin belirlenmesinin Fransa’nın önderliğinde yapılabilmesi için size bütün Mason biraderler olarak yardımcı olacağımızı garanti ederiz, sizi destekliyoruz.”
Garanti ediyor…? Fransa laik bir ülke, böyle bir destek yasal olarak mümkün mü?
Tabii ki değil. Çünkü laik bir ülkede devlet ve din kesinlikle ayrı olmalı bildiğin gibi.
Ama Masonluk bir din değil.
Din derken şunu gözden kaçırmayalım, sadece Hıristiyanlık, Müslümanlık değil söz konusu olan. Satanik ilkeler ya da Mason ilkeleri de bu tanıma giriyor.
Peki bu kibar mektubun açılımı nedir?
Şu; adamlar dünya siyasetinin belirlenmesinde Fransa’nın da öncülük etmesini, bunda da Mason prensiplerinin belirleyici olmasını istiyorlar.
Bu bir varsayım ama?
Devamı geliyor. Sarkozy 15 gün sonra 5 Şubat 2009’da bu mektuba Cumhurbaşkanı olarak, ıslak imzası ile resmi cevabını yazıyor. “Tarafıma yolladığınız mektup beni kişisel olarak çok etkilediğini size şahsen yazıyorum. Tarafıma verdiğiniz destek, değişim içinde olan dünyamızda, ülkemizin belirli bir yer edinebilmesi için kararlı, istekli reformlarıma angaje olmam gerektiği konusunda beni şevklendiriyor.”
Bu cevap ne anlama geliyor?
Sarkozy diyor ki; “Verdiğiniz destek sayesinde dünyadaki bütün reformların Fransa’nın öncülüğünde yapılabilmesi için tüm gayreti göstereceğim.”
Yani Mason Locası ile Sarkozy arasında gizli ama adı konmamış bir anlaşma.
Öyle.. Ancak çok önemli bir anlamı daha var… Bugünlerde İlluminati çok gündemde ya… Dünya siyasetini etkileyen gizli örgütler konuşuluyor. İşte, gizli, daha doğrusu yarı gizli bir örgütün dünya politikasını ve dünyadaki liderleri belirleme girişiminin somut belgesi bu.
Zaten İlluminati ve Masonluk neredeyse kardeş…
Mason locaları önce kurulmuş, İlluminati ise sonradan ona eklemlenmiş ama zihniyet aynı. Bir örgütün bir şahsı destekleyip iktidara taşıması. Bütün Masonlar, İlluminati prensiplerini benimsemiş değil. Bu yüzden geçen hafta Fransa’da kıyamet koptu.
Neden?
İkisinin arasındaki bu yazışma çok gizliydi.
Bütün Masonlar’ın bundan haberi yoktu. Geçen hafta durum ortaya çıktı. Mektubun yaklaşık bir yıl sonra Masonlar’ın arasında duyulması üzerine “Üstadı Azama karşı Masonlar’ın maniseftosu” başlığı ile son bir mektup yayınlandı. “1514 locadaki 43 bin Mason adına sizin konuşma hakkınız yoktur” diyorlar.
Yani Mason, Mason’a karşı durumu…
“Haberimiz yokken bizim adımıza nasıl Sarkozy’ye destek olursunuz, 43 bin Mason’un destek verdiğini söyleyemezsiniz” diye adamı istifaya davet ediyorlar. Bunun sonrasında Avusturya, Almanya ve İngiliz büyük locaları da başkanı istifaya davet etti. Büyük bir kavga başladı aralarında. Yaklaşan seçimlerde Masonlar, Sarkozy’ye desteklerini çekecekler.
43 bin kişi, bu rakamda kalmıyor tabii…
Bunu en az onla çarpmak lazım. Ama asıl önemli olan, bunlar sıradan insanlar değil. En üst düzeyde yargıçlar, generaller, gazeteciler, doktorlar avukatlar… Yani toplumun en elit kesimi… Bunlardan yüz tanesi Sarkozy aleyhine demeç verse, çöker adam.
Ermeni tasarısı ve Masonlar?
Ermeni Masonlar, bu konuda Sarkozy’ye baskı yapıyor. Türkiye bunlara dikkat etmeli.
Sarkozy bugünlerde Ermeni yasa tasarısı nedeniyle Türkiye ile de papaz olmuş durumda. Başbakan bir uyarı mektubu gönderdi…
Ben de oraya gelecektim zaten. Bizim Dışişleri Komisyonu, Fransız Dışişleri Bakanlığı’na bir brifing verdi geçenlerde. Benden bu belgeleri istediler, onlara ilettim. Yapılan görüşmelerde bunu da gündeme getirdiler. Bu mektupları diplomatik bir uyarı şeklinde kullanıyorlar. Sanırım Fransız basınına da dağıtacaklar.

http://www.timeturk.com/tr/2011/12/18/akil-hocasi-mason-locasi.html

Yorumlar kapatıldı.