İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli’den Spor Kulübünden Haberler

A bayan voleybol takımı Kanal B televizyonundan naklen yayınlanan maçta Manisa Salihli Belediye takımına 3-1 mağlup oldu… Genç kız voleybol takımı Silivri takımını 3-0 mağlup ederek tur atladı.

VOLEYBOL:
A bayan voleybol takımı Kanal B televizyonundan naklen yayınlanan maçta Manisa Salihli Belediye takımına 3-1 mağlup oldu. Maçın setleri 20/25  25/23  20/25  20/25 sonuçlandı. Şişli bayan takımı 12 takımlı ligde 18 puanla 4. sırada bulunuyor.
Şişli takımı bu hafta İzmir deplasmanında lig lideri Karşıyaka takımı ile karşılaşacak. Maç pazar günü saat 13:00 de Halkapınar spor salonunda oynanacak ve Kanal B televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.
Genç kız voleybol takımı Silivri takımını 3-0 mağlup ederek tur atladı.
Şişli A erkek Voleybol takımı maçlarına başlıyor.4 yıl aradan sonra eski başkanlardan Haykaram Karasu’nun girişimleri ile yeniden açılan Erkek voleybol branşında ilk maç pazar günü saat 19:30 da Bahçelievler spor salonunda Hazım Ersü i.ö.  takımı ile olacak.
BASKETBOL:
Şişli A erkek basketbol takımı deplasmanlı Bölgesel ligdeki 2. devrenin ilk maçında Denizgücü takımı ile karşılaşacak. Maç pazar günü saat 18:00 de Bayrampaşa spor salonunda oynanacak.
Şişli Genç erkek takımı da ligdeki ilk maçında Balsk takımını 69-59 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.
Karun KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.