İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

″Ermenistan″ Fonu yıllık Teletonu bu akşam saat 20:00’de başladı

″Ermenistan″ Fonunun bu yıl 14. Teletonu bu akşam saat 20:00’de başladı ve sabah 08:00’e kadar devam edecek. Los Angeles’tan yayınlanacak Teleton, kablolu, uydu tv ve Internet aracılığıyla izlemek mümkün olacak. Teleton Ermenistan’da ″H1″, ″Armenia″, ″Shant″ ve ″Yerkir Media″ tarafından da nakledilecek. Arzu edenler Fon web sayfası http://www.armeniafund.org/telethon/telethon-2011/webcast.php aracılığıyla Teletonu takip edebilirler.

Ermenistan Fonundan NEWS.am’e yapılan açıklamada; Teleton 2011 esnasında yıl esnasında Ermenistan, Karabağ ve Diaspora’da gerçekleştirilen aralarında fonoton, radyoton, yemek, hayri amaçlı konserler ve sergiler, posta aracılığıyla bağışlar ve SMS bağışlar dahil olmak üzere  bağış kampanyaları sonucu toplanan meblağlar açıklanacak. Toplanan bağışlar Ermenistan Fonu tarafından 2011 Yılı Stratejik Programı çerçevesinde onaylanan Ermenistan ve Dağlık Karabağ’da su şebeklerinin yapım ve onarımına ve bazı okulların imarına yönlendirilecek.
Moskovalı Ermeni işadamlarının katılımıyla düzenlenecek olan yemek Aralık ortasında yapılacak. Fon yönetimi Aralık ayının ikinci yarısında bir basın toplantısı düzenleyerek Teleton sonuçlarına ilişkin bilgi verecek.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.