İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ben Ermeni’yim ne ırkçılığı!

Beşiktaş’ın tribün lideri Alen Markaryan: ’21 senedir tribündeyim. Benim Ermeni olarak lideri olduğum bir tribünde ırkçılık olabilir mi?’ Benim adım Alen Markaryan… 21 senedir o tribünde liderlik yapıyorum ve herkes kimliğimi biliyor. Benim Ermeni olarak lideri olduğum bir tribünde ırkçılık olabilir mi?

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın lideri Alen Markaryan ‘Beşiktaş tribünleri Eboue’ye ırkçılık yaptı’ iddiasına oldukça sert karşılık verdi. Alen Markaryan şunları söyledi: ‘Beşiktaş taraftarının en illet olduğu şey, yerde yatan oyuncudur. Eboue de G.Saray derbisinde kendisine faul yapılmadan yerde yatmıştır. Son pozisyonda da o tribünde bulunan 10-15 kişilik grup, Eboue’ye çakmak ve para atmıştır. Bazıları gelmiş, bazıları gelmemiştir. Gelmediği halde kendisini yerden yere atmıştır.
BENİM adım Alen Markaryan… 21 senedir o tribünde liderlik yapıyorum ve herkes kimliğimi biliyor. Benim Ermeni olarak lideri olduğum bir tribünde ırkçılık olabilir mi? Uygunsuz olmayan bir küfür edildi. Olmaması gereken bir şeydir. Ama 2-3 kişinin yaptığı şeyi Beşiktaş tribünlerine mal etmenin de hiçbir anlamı yoktur.
NOUMA 63’te girip 65’te kırmızı kartla oyundan atıldığı zaman hakem Ali Uluyol ‘zenci futbolcu’ dedi diye eylemler yaptık. Siyahi oyuncu denmesini isteyen, Eto’o’ya sahip çıkan bir tribünüz.’
Nouma: Irkçılık yok
BEŞİKTAŞ’ın eski futbolcusu Pascal Nouma da Türkiye’nin hiçbir yerinde ırkçılık olmadığını söyledi. Türkiye’de yaşamaya devam eden Nouma ‘Irkçılık olmadığı için bu ülkedeyim. Türkiye siyah ırka en çok saygı gösterilen ülke. Türkiye’de ırkçılık yok’ dedi.

Yorumlar kapatıldı.