İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Geleneksel ZİBEÇ-PLYD Pikniği

Geleneksel ZİBEÇ-PLYD (Pangaltı Lisesinden Yetişenler Derneği) pikniği 25 Eylül 2011 tarihinde okul bahçesinde gerçekleştirildi.


Büyük bir coşku ile geçen piknikte çocuklarımız ve aileleri gönüllerince bir gün geçirdiler. En ince detayına kadar düşünülerek hazırlanan bu pikniğe katılan çocuklarımız şişme kaydıraklarda eğlenip, resim yaptılar, DJ’in  çaldığı müzikle dans ettiler.


                            Özellikle İbrahim Tatlıses taklidi yapan ağabeyleri ile birlikte unutulmaz dakikalar yaşadılar. Yemekler, dondurmalar yendi pamuk şekerciden pamuk şekerler alındı ve piknik sonunda içinde kırtasiye malzemeleri olan okul sırt çantaları her çocuğa hediye edildi. Saat 11.00 de başlayan etkinlik saat 16.00 da sona ererken herkes zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadı.
                            Bu vesile ile öncelikle başta per Hagopos Çopuryan nezdinde Özel Pangaltı Ermeni İlköğretim Okulu ve Lisesi Yönetimine,   bu etkinliği en ufak detayına kadar planlayarak gerçekleştiren Pangaltı Lisesinden Yetişenler Derneği ’ nın başta başkanı olmak üzere tüm üyelerine, piknik sonunda her çocuğumuza birer çanta hediye eden Elit Diamond Firmasına, şişme oyun parklarını ücretsiz olarak kullanımımıza sunan Uğur Yalçınkaya-Parantez Yapım’a her sene olduğu gibi pilavımızı yapan sayın Meri Bediyan’a ZİBEç ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.
Bu arada PLYD derneğinin yeni genç nesil üyelerine ayrıca bir özel teşekkürü de borç biliyoruz.
zibec [info@zibec.org]

Yorumlar kapatıldı.