İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sezen Aksu’dan Kardeş Türküler’e övgü

Bora Bağcıbaşı
İkinci yarının başında derin yırtmaçlı mavi kıyafetiyle sahneye çıkan Sezen Aksu, 4 parça seslendirdi. Sahneden Arto Tunçboyacıyan’a “Nöbetçi kayınbirader” diyerek seslendi ve onun bestesi olan “Vazgeçtim” parçasını seslendirdi. Sahneden inmeden önce “Kardeş Türküler’e teşekkür etmek istiyorum. Hiç durmadan sonsuz bir dirençle bize kardeşliğimizi hatırlatıyorlar” dedi.

Minik Serçe, Kardeş Türküler’in ‘Yeni Bir Gün’ adlı konserinde dört şarkı seslendirdi
GAZETE HABERTÜRK / BORA BAĞCIBAŞI
Farklı dillere ve kültürlere dokunan müzikal formları bir araya getiren Kardeş Türküler, önceki akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ünlü konuklarıyla sahneye çıktı.
Kardeş Türküler’in “Yeni Bir Gün” adlı konserinde Sezen Aksu, Arto Tunçboyacıyan, Ara Dinkjian aynı sahnede yer alırken Okmeydanı Çocuk Korosu da sanatçılara eşlik etti.
‘NÖBETÇİ KAYINBİRADER’
İkinci yarının başında derin yırtmaçlı mavi kıyafetiyle sahneye çıkan Sezen Aksu, 4 parça seslendirdi. Sahneden Arto Tunçboyacıyan’a “Nöbetçi kayınbirader” diyerek seslendi ve onun bestesi olan “Vazgeçtim” parçasını seslendirdi.
Sahneden inmeden önce “Kardeş Türküler’e teşekkür etmek istiyorum. Hiç durmadan sonsuz bir dirençle bize kardeşliğimizi hatırlatıyorlar” dedi. Konseri Ahmet Kaya’nın “Ağladıkça” şarkısıyla bitiren Kardeş Türküler, yoğun istek üzerine bis yaptı.

Yorumlar kapatıldı.