İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hraparak: Erivan-Van arasında direkt uçak seferinin yapılma ihtimali çok az

22 Temmuz’da Erivan’da Ermeni sanayici ve iş adamları girişimiyle Ermeni-Türk iş forumu yapıldı. Van Ticaret ve Sanayi odası üyesi Abdullah Tuncdemir 11 Eylül’de Erivan-Van ilk uçak seferini yapılabileceğini açıkladı… Ermenistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Hava taşımalar koordinasyonu bölümü başkanı Hrant Mirzoyan ”Şu an itibariyle biz dilekçe almadık. Dilekçe ise seferden 30 gün önce sunulmalı. Demek 11 Eylülde seferin gerçekleştirilmesinin ihtimali çok az” dedi.

Forumda ”Ermenistan-Türkiye ilişkilerinin iyileştirmesine destek” programının çerçevesinde  Erivan-Van arasında direkt uçak seferinin yapılma konusu tartışıldı.
Görüşmede Türkiye turizm şirketleri birliği başkanı, Van Ticaret ve Sanayi odası üyesi Abdullah Tuncdemir 11 Eİlül’de Erivan-Van ilk uçak seferini yapılabileceğini açıkladı.
Ermeni ”Hraparak” gazetesi ise Ermenistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün anılan sefer üzerin şu an daha hiç bir dilekçe almadığını bildiriyor.
Ermenistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Hava taşımalar koordinasyonu bölümü başkanı Hrant Mirzoyan ”Şu an itibariyle biz dilekçe almadık . Dilekçe ise seferden 30 gün önce sunulmalı. Demek 11 Eylülde seferin gerçekleştirilmesinin ihtimali çok az” dedi.
 http://www.ermenihaber.am/haber/2484-hraparak/

22 Temmuz’da Erivan’da Ermeni sanayici ve iş adamları girişimiyle Ermeni-Türk biznes forumu yapıldı.

Yorumlar kapatıldı.