İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hamahaygagan 4.Gün

İstanbul voleybol bayan takımı büyük bir başarıya imza atarak Tahran’ı 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi… İstanbul basketbol takımı İran takımı İsfahan’ı 72-51 yenerek son sekiz takım arasına kaldı… İstanbul futbol takımı 2-0 geriye düştüğü maçta Ecmiyazin’i 3- 2 mağlup etti. İstanbul takımı turnuvaya grup 3. olarak veda etti… Satranç takımında Berc Deruni toplam 95 sporcu arasından 4. olarak büyük bir başarıya imza attı… İstanbul voleybol erkek takımı Ahalkahagak akımına 3-2 mağlup oldu…İstanbul Hamahaygagan oyunları tertip heyeti Oyunların düzenlenmesinde büyük emeği olan Hamahaygagagn oyunları komite başkanı Ishan Zakaryan’ı makamında ziyaret ettiler.

Voleybol Bayan
İstanbul voleybol bayan takımı büyük bir başarıya imza atarak Tahran’ı 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Maçın setleri 25-21  25–19  25-14 sonuçlandı İstanbul takımı bu sonuçla son 4 takım arasına kaldı ve madalya almaya çok yaklaştı. İstanbul takımı yarın turnuvanın en güçlü takımlarından Rusya takımı Çaltır ile karşılaşacak. Maçı kazanan takım finale yükselecek kaybeden takım ise 3. lük maçı oynayacak.
BASKETBOL ERKEK
İstanbul basketbol takımı İran takımı İsfahan ı 72–51 yenerek son sekiz takım arasına kaldı. Maçta çok ustun bir oyun ortaya koyan İstanbul takımı çeyrek finalde turnuvanın en güçlü ekibi olan Sochı takımı ile karşılaşacak. Maçı kazanan takım yarı finale yükselecek. Kaybeden takım ise 5–8 maçları oynayacak.
FUTBOL
İstanbul futbol takımı 2-0 geriye düştüğü maçta Ecmıyazın’i 3- 2 mağlup etti. İstanbul takımı turnuvaya grup 3. su olarak veda etti
FUTSAL
Mini futbol takımı Vanadzor takımına 6–1 mağlup oldu ve çeyrek finale yükselmeyi başaramadı.
SATRANÇ
Satranç takımında Berc deruni toplam 95 sporcu arasından 4. olarak büyük bir başarıya imza attı.
Satranç dalında bayanlar ve erkeklerde dereceye giren sporcuların ödüllerini İstanbul Hamhaygagan oyunları tertip heyeti başkanı Gazaros Unan, Ermenistan Satranç milli takım sporcuları Gabriel Sarkisyan ve Robert Hovannesyan verdiler.
VOLEYBOL ERKEK
İstanbul takımı Ahalkahagak akımına 3–2 mağlup oldu.
Ishan Zakaryan’ı Ziyaret
İstanbul Hamahaygagan oyunları tertip heyeti Oyunların düzenlenmesinde büyük emeği olan Hamahaygagagn oyunları komite başkanı Ishan Zakaryan’ı makamında ziyaret ettiler. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İstanbul heyeti Başkana çeşitli hediyeler sundu ve yapılan organizasyon nedeniyle tebrik etti.  
YARINKI PROGRAM
14:30   İstanbul      Caltır      Bayan voleybol
17:30    İstanbul —    Sochı       Basketbol
Yarın ayrıca İstanbul tertip heyeti Diaspora bakanı Hıranus Hagopyan’ı ve Futbol Federasyonu başkanını ziyaret edecekler

Yorumlar kapatıldı.