İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Rusya, Emenistan’ı koruyarak III. Dünya Savaşının içine çekilir mi?

 Jirinovsky Altay sakinleriyle buluşması esnasındaki açıklamasında ″Evet III. Dünya Savaşı şimdi henüz Avrupa’da değil, ancak bu Ocak 1991’de, 33 devletin Irak’a saldırmasıyla başladı. Daha sonta Yugoslavya’yı bombaladılar, sonra Afganistan üzerine saldırdılar, sonra Irak’ı bombaladılar, şimdi Kuzey Afrika’yı.Savaş bize yaklaşıyor, Suriyeli mülteciler artık Türkiye’deler. Herhangi bir kargaşa Türkiye ve Azerbaycan’ı Dağlık Karbağ’daki tartışmalı topraklar için Ermenistan üzerine saldırmaya provake eder. Bu durumda İran Ermenistan’ı, Türkiye Azerbaycan’ı savunur. Ve burada biz Ermenistan’ı savunuruz, zira onun yenilgisi, burada üssümüz konuşlanmış olduğundan bize el vermemekte″ dedi.

 ***********************

Rusya Devlet Duması bşk. yard. Rusya Liberal Demokrat Parti Gn. Bşk. Vladimir Jirinovsky , III: Dünya Savaşının sürecinin devam ettiğini, Güney Kafkasya’da hakim durumun bununla bağlantılı olduğunu belirtti.

″Komsomolskaya Pravda″nın verdiği habere göre Jirinovsky Altay sakinleriyle buluşması esnasındaki  açıklamasında ″Evet III. Dünya Savaşı şimdi henüz Avrupa’da değil, ancak bu Ocak 1991’de, 33 devletin Irak’a saldırmasıyla başladı. Daha sonta Yugoslavya’yı bombaladılar, sonra Afganistan üzerine saldırdılar, sonra Irak’ı bombaladılar, şimdi Kuzey Afrika’yı.
Savaş bize yaklaşıyor, Suriyeli mülteciler artık Türkiye’deler. Herhangi bir kargaşa Türkiye ve Azerbaycan’ı Dağlık Karbağ’daki tartışmalı topraklar için Ermenistan üzerine saldırmaya provake eder. Bu durumda İran Ermenistan’ı, Türkiye Azerbaycan’ı savunur. Ve burada biz Ermenistan’ı savunuruz, zira onun yenilgisi, burada üssümüz konuşlanmış olduğundan bize el vermemekte″ dedi.
http://news.am/tur/news/69128.html

Yorumlar kapatıldı.