İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ATV Çek Bakalım Kısa Film Yarışması

ATV ÇEK BAKALIM Sinema Yarışması’na cemaatimizden Aris-Aras Karafil kardeşler katılıyor. Atv’de 24 Temmuz 2011 Pazar günü saat 20:00’de başlayacak Çek Bakalım Sinema Yarışması’nda amatör ekipler tarafından hazırlanmış kısa filmler yarışacak.

Jüri üyeliğini Okan Bayülgen-Hıncal UIuç ve Hülya Avşar’ın yapacağı yarışmanın ön elemelerinin ilk turunda Aris-Aras Karafil kardeşler Fabrika isimli filmleriyle yarışacaklar.
Ön elemeleri başarıyla tamamlayan 30 ekip, her hafta verilecek konu doğrultusunda film çekecek ve jüri karşısına geçecek.
Herkesi 24 Temmuz 2011 Pazar günü saat 20:00’de Atv ekranından gençlerimizi desteklemeye davet edelim.
Hayr Tatul Anuşyan
Hikâyesini beyazperdeye taşımak isteyen, oyunculuğuna, senaristliğine, yönetmenliğine güvenen amatör ruhlu herkes, Pazar akşamı ATV’de buluşuyor…Sinema tutkunu olan tüm amatör yarışmacılar kendi ekiplerini kurdu. Yarışmacıların kendi imkânlarıyla yazıp, çektiği, süresi 5 dakikayı geçmeyen, filmler ön jüri tarafından tek tek izlendi, değerlendirildi. Başarılı bulunan filmler, ekipleriyle birlikte yarışmaya davet edildi. Jüri koltuğunda Okan Bayülgen, Hülya Avşar ve Hıncal Uluç’un yer aldığı yarışmada, her hafta finallere kalmaya hak kazanan yönetmen ve ekipleri belirlenecek. Yarışmacılara her hafta belirli bir bütçe ve bir tema verilecek. Jüri üyeleri ekiplerin çekeceği filmleri izleyecek, yorumlayacak ve puanlamalar sonunda üst tura çıkacak ekipleri belirleyecek. Yarışmacılar filmlerini bu doğrultuda yeniden çekecek. Toplam 14 hafta sürecek bu büyük maceranın sonunda en başarılı “Kısa film”leri çekerek mutlu sona ulaşan ekip büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca final haftalarında çekilen kısa filmlerde yer alan yönetmenler, senaristler, oyuncular arasında küçük Oscar törenini andıran yarışma ile ödüllendirilecek.  

Yorumlar kapatıldı.