İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni ve Türk işadamları Erivan’da işbirliği perspektiflerini değerlendirecekler

″Ermenistan-Türkiye İlişkilerinin İyileştirilmesine Destek″ Programı çerçeveinde Ermenistan Sanayiciler ve İş adamaları Birliği Erivan’da 22 Temmuz’da Ermeni ve Türk iş adamalarının katılımıyla bir etkinlik gerçekleştirecek. Buluşmaya farklı alanlardan Ermeni işadamları yanısıra Türkiye’den özellikle Van’dan davet edilen, turizm, ulaştırma, hafif sanayii, inşaat, mobilyacılık, kuyumculuk ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren  30’u aşkın işadamı da katılacak.

Ermenistan Sanayiciler ve İşadamaları Birliği bşk. Arsen Ghazaryan ve Vanlı heyet bşk., TURSAB Van Şubesi bşk. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Tunçdemir birer konuşma yapacaklar.
Toplantıda farklı sektörler arasında ilişkilerin halihazırdaki durum ve perspektifleri mercek altına alınacak.
Etkinlik çerçevesinde saat 12:20’de ″Ermeni ve Türk Turizm Firmaları Birliği″nin kuruluşuna ilişkin karşılıklı anlayış memorandumunun imza töreni gerçekleştitrilecek.
Birliği esas amacı turizm alanında Ermeni ve Türk üye firmaların faaliyetlerinin koordinasyonu, oluşan problemlerin çözümünün aşılmasına destek yanısıra Ermenistan ve Türkiye’de ikili ve uluslararası turizmin desteklenmesi.
Ermenistan ve Türkiye’de faaliyet gösteren, iki ülke arasında turizmin geliştirilmesiyle ilgilenen ve uğraşan tüm turizm kuruluşları Birlik üyesi olabilecekler.

http://news.am/tur/news/68708.html

Yorumlar kapatıldı.