İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Vashadze: Ermenistan ve Gürcistan mükemmel ilişkilere sahipler

Gürcistan Dışişleri bakanı Grigol Vashadze Ermeni mevkidalı Edward Nalbandyan’la bugün düzenlediği buluşma sonrasındaki ortak basın toplantısındaki açıklamasında  ″Geçmişte her iki ülke ilikilerinde özel problemler olmamasına rağmen, Ermenistan ve Gürcistan hiçbir zaman bugün olduğundan daha mükemmel ilişkilere sahip olmadılar″ dedi.

Gruzia Online’ın verdiği bilgiye göre; Ermeni diplomatın ziyareti çalışma mahiyetliydi. İki ülke dışişleri bakanları buluşması basına kapalı gerçeleştirildi, bakanlar gazetecilere kısa açıklamalarda bulundular. Vashadze açıklamasında ″Biz yılda 3-4 kere buluşuyoruz, ilişkilermizde sorunlar birikmesine izin vermemezin sebebi bu. Bu kez de bizi ilgilendiren meseleleri değerlendirdik″ dedi.
Edward Nalbandyan da, ikili ilişkilere dair konular dışında bölgesel meseleleri de irdeledilerini belirtti. Ancak hangi konuların irdelendiğine ilişkin somut bilgi vermedi. Nalbandyan, Gürcistan’la halihazırdaki ilişkiler konusunda ″İkili formatta çözülmesi imkansız olan sorunlar yok″  dedi.
News from Armenia – NEWS.am
http://news.am/tur/news/65065.html

Yorumlar kapatıldı.