İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lozan’ın Çocukları` Sergisinin Açılışına Patrik de Katılacak

Çankaya Belediyesi ve Yunan Büyükelçiliğince düzenlenen “Lozan’ın Çocukları” sergisinin 30 Haziran`da yapılacak açılışına, Çankaya Belediyesi Başkanı Bülent Tanık ve Yunanistan Büyükelçisi Fotios-Jean Xydas`ın yanı sıra Rum Patriği Bartolomeus`un da katılacağı belirtildi.

***
-Çankaya Belediyesi ve Yunan Büyükelçiliğince düzenlenen “Lozan’ın Çocukları” sergisinin 30 Haziran`da yapılacak açılışına, Rum Patriği Bartolomeus`un da katılacağı belirtildi.
ANKARA (ANKA) – Çankaya Belediyesi ve Yunanistan`ın Ankara Büyükelçiliği 
-Çankaya Belediyesi ve Yunan Büyükelçiliğince düzenlenen `Lozan`ın Çocukları` sergisinin 30 Haziran`da yapılacak açılışına, Rum Patriği Bartolomeus`un da katılacağı belirtildi.
ANKARA(ANKA) – Çankaya Belediyesi ve Yunanistan`ın Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen `Lozan`ın Çocukları` sergisinin 30 Haziran`da yapılacak açılışına Rum Patriği Bartolomeus`un da katılacağı bildirildi.
Galeri Kara`da düzenlenen `Lozan Çoçukları` başlıklı fotoğraf sergisinin 30 Haziran`da yapılacak olan açılışına, Çankaya Belediyesi Başkanı Bülent Tanık ve Yunanistan Büyükelçisi Fotios-Jean Xydas`ın yanı sıra Rum Patriği Bartolomeus`un da katılacağı belirtildi.
Yunan diplomatı Stratos Efthymiou`nun çektiği fotograflardan oluşan sergi, 14 Temmuz`a kadar açık kalacak.(ANKA)
(CN/ÖMR)
http://www.tumgazeteler.com/?a=6949024

Yorumlar kapatıldı.