İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Moskova, Ermenistan ve Rusya Devlet Başkanlarının Buluşmasına ″Cidden Hazırlanıyor″

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Kafkasya Dairesi direktörü ″İlerleme için tarafların iradesi gerekli″, ″Biz şimdi sorunun barışçı çözümü için azami çabayı göstermenin gerekli olduğu kanaatindeyiz″ ifadelerini kullandı.Devlet başkanlarının üçlü buluşması Haziran sonunda Kazan’da gerçekleştirilecek.


********News.am
Rusya Karabağ sorununun çözümü için tüm çabayı göstermeye hazır. Açıklama Azerbaycan ANS portalına bir röportaj veren Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Kafkasya Dairesi direktörü Andrey Kelin’den geldi.

Kelin, Kazan’da Rusya, Ermenistan ve Azerbaycan devlet başkanları buluşmasının ön hazırlıklarının devam ettiğini belirterek ″ Devlet başkanları bunun üzerinde çalışıyorlar, bakanlar ilgili konuları hazırlamakla meşguller. Sürece eşbaşkanlar da katılıyor. Bu ciddi ve hassas bir çalışma″ dedi.

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Kafkasya Dairesi direktörü ″İlerleme için tarafların iradesi gerekli″, ″Biz şimdi sorunun barışçı çözümü için azami çabayı göstermenin gerekli olduğu kanaatindeyiz″ ifadelerini kullandı.

Devlet başkanlarının üçlü buluşması Haziran sonunda Kazan’da gerçekleştirilecek.

http://www.avim.org.tr/bultentekli.php?haberid=34883

Yorumlar kapatıldı.