İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erivan’dan Türkiye’ye Davet Var

Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanı Armen Ashotyan, Bolonya Süreci çerçevesinde Eylül’de gerçekleştirilecek eğitim finansı konulu uluslararası bir konferans için Türkiye’yi de davet etti.

ANKA  25 Mayıs 2011
 Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanı Armen Ashotyan, Bolonya Süreci çerçevesinde Eylül’de gerçekleştirilecek eğitim finansı konulu uluslararası bir konferans için Türkiye’yi de davet etti. ERİVAN (ANKA) – Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanı Armen Ashotyan, Bolonya Süreci çerçevesinde Eylül’de gerçekleştirilecek eğitim finansı konulu uluslararası bir konferans için Türkiye’yi de davet etti.

Panarmenian, Avrupa’da Yüksek Öğretim Alanı’nın gelişmesini hedefleyen Bologna Sürecine üye ülkelerden gelen öğrencilerin katılacağı yaz okulunun, 3 Temmuz’da açılacağını belirterek, Ermenistan Eğitim ve Bilim Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamada Bakan Armen Ashotyan’ın Türk mevkidaşı Ahmet Davutoğlu’nu Bolonya Süreci çerçevesinde Eylül’de gerçekleştirilecek eğitim finansı konulu uluslararası bir konferans için davet ettiğini bildirdi.

http://www.avim.org.tr/bultentekli.php?haberid=34573

Yorumlar kapatıldı.