İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bakırköy Belediyesi’nin Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Başlıyor

Eğitim sistemimizin en önemli eksiklerinden birisi de liseyi bitiren gençlerimizin üniversite eğitimleri için dershane sıralarından geçmiş olmaları gerektiğidir… Bakırköy Belediyesi olarak bu konuda da (az öğrencili sınıflarda ve deneyimli öğretmenlerle kitap ve diğer giderler dâhil her şey ücretsiz) hizmet veriyoruz. Dershanemizde basta Getronagan’dan olmak üzere çok sayıda öğrencimiz var.Dershanemizin bu yılki birinci basamak sınav sonuçlarını basın şöyle duyurdu “ Öğrenci sayısı dört kat arttı yine yüzde yüz başarı”


Değerli Dostlar

Eğitim sistemimizin en önemli eksiklerinden birisi de liseyi bitiren gençlerimizin üniversite eğitimleri için dershane sıralarından geçmiş olmaları gerektiğidir. Bir şekilde (ücretli, ücretsiz, az ücretli) liseyi bitiren gençlerimize bu konuda bireysel destekler dışında kurumsal olarak destek verme sansına sahip değiliz. Bu yıl dershane fiyatları 6-8 TL arasında. Bir iki bin lira indirim uygulansa bile bu parayı veremeyecek çok sayıda aile olduğunu geçtiğimiz yıllardan biliyorum.

Bakırköy Belediyesi olarak bu konuda da (az öğrencili sınıflarda ve deneyimli öğretmenlerle kitap ve diğer giderler dâhil her şey ücretsiz) hizmet veriyoruz. Dershanemizde basta Getronagan’dan olmak üzere çok sayıda öğrencimiz var.

Dershanemizin bu yılki birinci basamak sınav sonuçlarını basın şöyle duyurdu “ Öğrenci sayısı dört kat arttı yine yüzde yüz başarı”

Lise 3. Sınıf öğrencileri için kayıtlar başladı (4. Sınıflar için kontenjan dolu).

Dostların bilgisi olsun lütfen çevremizi bilgilendirelim ve büyük talep var acele edelim.

Başvuru: BAKGEM (Bakırköy Gençlik Merkezi) (0212)572 89 55 – 572 50 79

Sevgiler selamlar

Yervant Özuzun- Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı

Yorumlar kapatıldı.