İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hoş geldin YERİD

YERİD, gençlerimize yönelik yeni bir site açtı.www.yerid.org . Sitenin amacı herkesin ihtiyaçlarına karşılık verecek bir ortam oluşturmak ve herkese elden geldiğince destek olmak olarak açıklanıyor. YERİD’e hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz. HYETERT

Günümüzde her gencin tercih ettiği en yaygın haberleşme aracı hepimizinse bildiği gibi sanal arkadaşlık ve forum siteleridir, bizim bu siteyi kurmamızdaki amaç herkesin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir ortam oluşturmak ve elimizden geldiğince sizlere destek olmaktır.

Forum kısmımızda iş arayan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek adına özel bir bölüm oluşturduk, ilerleyen günlerde sitemizin ziyaretçi sayısı ve bilinirliği arttıkça umut ediyoruz ki iş ve işçi arayanlar hedeflerine daha rahat ulaşabilecekler, bu da cemaatimiz içindeki gençlerin issizlik sorununu bir nebzede olsa çözebilecektir.

Ayrıca forum kısmında kendi konu baslıklarınızı oluşturup, kendi tartışma konunuzu yaratabileceksiniz. Dedikodu bölümümüzü oluşturmamızdaki amaç hiç kimsenin birbirini kırması değil sadece herkesin biraz eğlenmesini sağlamaktır

Sitemizde sık sık güncellenecek olan köşe yazılarını ana sayfamızda görebileceksiniz, sizde kendi yazılarınızı bize yollayarak ana sayfamızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz, Etkinlikler kısmında cemaatimiz içinde gerçekleşen son etkinliklerden haberdar olacaksınız, kendi etkinliğinizin yayınlanması için bizlerle iletişim sayfasından irtibata geçebilirsiniz.

Umarız hepimiz için oluşturduğumuz bu site bizim için yeni bir başlangıç olur ve sizlerinde desteğiyle daha da gelişir. Teşekkürler.

Jirik Şadyan

Yorumlar kapatıldı.