İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kılıçdaroğlu, annesinin Ermeni olduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu bu konuda haber yapan medya kuruluşlarla mücadele edeceğini ifade etti. İşte o ilginç ve iddialı sözler: “Tabii bir de bu Ermeni meselesi var. Olmayan bir haber tümüyle yalan; fakat haber olarak veriliyor. Neresini düzelteceksiniz bundan müthiş rahatsızız. Bundan sonra o medyayla ismini vererek açıkça mücadele etmeye kararlıyız. Kardeşiniz bir açıklama yaptı. Ayıp değil ki Ermeni olmak o da Allah’ın yarattığı bir varlık ama değiliz.

NE DEMİŞTİ?

“Meydan okuyorum. Eğer diyorum bir toplu iğne ucu kadar yakınlarına çıkar sağladığımı ispat edersen eyvallah. İspat edemezsen benim adımı yolsuzlukla anarsan ana aaaa… söylemiyim gerisini söylemiyim.”

“KÜFRETMEDİM YANLIŞ ANLAŞILDI”

CNN TÜRK’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, yolsuzlukla ilgili Erdoğan’a yönelik yarım kestiği cümlenin yanlış anlaşıldığını söyleyerek küfretmediğini iddia etti. İşte o sözler:

“Yolsuzlukla beni anarsan tehdit içerebilecek bir cümleyi kuracaktım. Fakat onun yanlış olacağını düşündüm fakat yolun yarısında ayağını denk al diyecektim fakat yanlış anlaşılır diye gülerek tamamladım. Ancak bunu maalesef söylüyorum bunu AKP medyası, sanki ben Sayın Başbakan’ın annesine küfretmiş gibi gösterdiler.”

 “ANNEM ERMENİ DEĞİL”

Kılıçdaroğlu, annesinin Ermeni olduğu yöndeki haberlerden de rahatsız olduğunu söyleyerek, bu konunun tekrar tekrar haber olmasına bir anlam veremediğini söyledi. Kılıçdaroğlu bu konuda haber yapan medya kuruluşlarla mücadele edeceğini ifade etti. İşte o ilginç ve iddialı sözler:

“Tabii bir de bu ermeni meselesi var. Olmayan bir haber tümüyle yalan; fakat haber olarak veriliyor. Neresini düzelteceksiniz bundan müthiş rahatsızız. Bundan sonra o medyayla ismini vererek açıkça mücadele etmeye kararlıyız. Kardeşiniz bir açıklama yaptı. Ayıp değil ki ermeni olmak o da Allah’ın yarattığı bir varlık ama değiliz.

Okum ayazma bilmez Allah rahmet eylesin vefat etti. Büyük ablamda öyle. Hatta bir gazeteci telefon etmiş ve Ermeni misiniz demiş o da hayır Müslüman’ız diyerek telefonu kapamış.”

Kaynak : http://www.internethaber.com/kilicdaroglunu-kizdiran-ermeni-sorusu-343944h.htm#ixzz1L010FsCL

Yorumlar kapatıldı.