İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karakolda ölen Sevag nişanlısına en son neyi anlattı?

Sevag, nişanlısı Melani Kumruyan’la Sevag Balıkçı’nın ölümüyle ilgili sarsıcı iddia Mehmet Faraç’ın bugünkü Aydınlık gazetesindeki köşesinde çıktı.Faraç’ı arayan Sevag’ın nişanlısı Melani Kumruyan, ‘karakolda kaybolan 50 TL için Sevag ile bir arkadaşı dövülmüş, Sevak şikayet dilekçesi verince tehdit edilmiş. Sonra dilekçesini çekmiş” iddiasını ortaya attı. Soruşturma şimdi bu yönde yürüyor. Sevag’ın cenazesi ise duyurulduğu gibi bugün değil, yarın toprağa verilecek.

Dün sabah Hiripisine Agopyan adlı bir yurttaş aradı beni. “Damadımı vurdular Mehmet bey dedi!.. sonra da telefonu kızı Melani Kumruyan’a verdi. Genç kız ağlıyordu, “nişanlım öldürüldü” diye isyan etti…


Melani, nişanlısı Sevag Şahin Balıkçı’nın nasıl öldürüldüğü konusunda bir şey bilmiyor!.. Ancak genç kız, olayın öncesiyle ilgili çok çarpıcı iddialar sıralıyor.

Örneğin, Gümüşörgü’deki askeri birlikte bir askerin 50 lirasının kaybolmasının ardından karakol komutanının Sevag ve bir arkadaşını geçen ay “dövdüğü” ileri sürülüyor!

Yine iddiaya göre şahin dayak olayının ardından karakol komutanıyla ilgili birliğine bir “şikayet dilekçesi” vermiş!..

İddialar bununla da bitmiyor… Nişanlısının anlattığına göre, Şahin bu dilekçenin ardından “seni yakarız” diye tehdit edilmiş ve şikayetini geri alması konusunda baskı altında tutulmuş!

Sevag Şahin Balıkçı, dayak olayını nişanlısına anlatmış sonra da korkudan dilekçesini geri almış.”

Yorumlar kapatıldı.