İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Düşmanlık Ezeli değil Ebedi de olmamalıdır

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, “Düşmanlıklar ezeli değil ebedi de olmamalıdır. Ermeni halkıyla sorunumuz yoktur” dedi…”Bu topraklar atalarımızın canı, kanı pahasına elde ettiğimiz topraklardır. Toprak üzerinde yaşayanındır. Düşmanlıklar ezeli değil ebedi de olmamalıdır. Ermeni halkıyla sorunumuz yoktur. Bu tür ırkçı, faşist partilerin bu hayali istemleri halklar arasındaki düşmanlıkları perçinlemektedir. Halklar arasında düşmanlık tohumları eken bu tür davranışlar bölge barışına bir darbe vurmaktadır. Tekrar bu partiyi ve bu mesnetsiz çıkışını kınıyorum. Bu tür açıklamalar hayal peşinde koşmaktır.”

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, “Düşmanlıklar ezeli değil ebedi de olmamalıdır. Ermeni halkıyla sorunumuz yoktur” dedi.
Alibeyoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ermenistan’da Türkiye’ye karşı sertlik yanlısı Taşnak Ermeni Devrimci Federasyonu’nun (ARF) lideri Vahan Hovhannisyan’ın, Ermeni Civilitas Vakfı tarafından düzenlenen bir konferansta Ermenistan’ın başkentinin Kars olması gerektiği yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.
Alibeyoğlu, açıklamasında, Ermeni ırkçı, faşist, Taşnak partisi lideri Hovhannisyan’ın mesnetsiz açıklamasını kınadığını belirterek, şunları kaydetti:
“Bu topraklar atalarımızın canı, kanı pahasına elde ettiğimiz topraklardır. Toprak üzerinde yaşayanındır. Düşmanlıklar ezeli değil ebedi de olmamalıdır. Ermeni halkıyla sorunumuz yoktur. Bu tür ırkçı, faşist partilerin bu hayali istemleri halklar arasındaki düşmanlıkları perçinlemektedir. Halklar arasında düşmanlık tohumları eken bu tür davranışlar bölge barışına bir darbe vurmaktadır. Tekrar bu partiyi ve bu mesnetsiz çıkışını kınıyorum. Bu tür açıklamalar hayal peşinde koşmaktır.”
http://www.haber3.com/tasnak-ermeni-devrimci-federasyonunun-lideri-hovhannisyan-aciklamasi-kars-eski-b-756107h.htm

Yorumlar kapatıldı.