İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Almanya Ermenileri Dini Lideri, Sarıgül’ü Ziyaret Etti

Almanya Ermenileri Dini Lideri Patrik (Ruhani Önder- Hyetert) Karekin Bekçiyan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret etti… Bekçiyan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Şişli’de dinler arası diyaloğun en güzel örneklerine rastladığını belirterek, gayri Müslim yurttaşlarla ilgili duyarlılığından dolayı Mustafa Sarıgül’e teşekkür etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süredir İstanbul’da bulunan Bekçiyan, Mustafa Sarıgül’ü makamında ziyaret etti.
Bekçiyan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Şişli’de dinler arası diyaloğun en güzel örneklerine rastladığını belirterek, gayri Müslim yurttaşlarla ilgili duyarlılığından dolayı Mustafa Sarıgül’e teşekkür etti.
Sarıgül de Şişli’de çok farklı kültür ve inançların bir arada yaşadığını vurgulayarak, farklı din, kültür ve inançlara sahip yurttaşlara eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını, bu amaçla, gayri Müslim yurttaşların yoğun yaşadığı ilçede Ermeni asıllı Vasken Barın’ı başkan yardımcısı olarak görevlendirdiklerini kaydetti.
http://www.haberler.com/almanya-ermenileri-dini-lideri-sarigul-u-ziyaret-2636373-haberi/

Yorumlar kapatıldı.