İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Avrupa midemi bulandırıyor

Memiş Hoca –e-mail: memisce@gunes.com
Ermeniler, Rumlar ve diğer Türkiye düşmanları, Türkiye’nin aleyhindeki faaliyetleri nasıl yürütüyor zannediyorsunuz? ABD ve Avrupa parlamentolarındaki o lobiler nasıl oluşuyor? Bunların hepsi mi Türk düşmanı veya en azından Türkiye aleyhindeki insanlar? Hayır. Önemli olan ne biliyor musunuz? Para… Rüşvet… Verdiniz mi parayı lobiler hemen harekete geçiveriyor. Bir bakıyorsunuz, hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız bir ülkede, aleyhinize karar tasarıları veriliyor ve hiç beklemediğiniz kararlar peş peşe çıkabiliyor. (Bir medyum Memiş eksikdi o da tamam oldu. Bu adam Avrupayı TV önünde dövülecek zavallı sakat medyum sanıyor, herhalde. Hyetert) 

İSPATI ORTADA
Evet ispatı ortada. Son olayı okumuşsunuzdur. İngiliz Gazetesi Sunday Times, Avrupa Parlamentosu’nda, bazılarının rüşvetle karar tasarıları hazırladıkları iddiaları üzerine harekete geçti. Kollarını sıvayan deneyimli bir muhabir, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) üç üst düzey milletvekilini takibe aldı. Kendisini lobici olarak tanıtan gazeteci 3 milletvekilinden “Gizli ödemeler (Rüşvet) karşılığında İngiltere ve Avrupa’daki milyonlarca tüketicinin korunma hakkına zarar verecek yasanın AP’ye sunulmasını” önerdi. Milletvekilleri kabul etti.
BÜYÜK SKANDAL
Bu 3 ünlü parlamenter kimler biliyor musunuz? Slovenya’nın eski Dışişleri Bakanı ve AP Sosyalistler grubu üyesi Zoran Thaler. Avusturya’nın eski İçişleri Bakanı ve Hıristiyan Demokrat AP üyesi Ernst Strasser ile Romanya eski başbakan yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sosyalist Adrian Severin. Thaler, Strasses ve Severin, sahte olduğunu bilmedikleri lobi şirketiyle çalışmayı ve kendilerine iletilen yasa tasarılarını parlamentoya sunmayı 100 bin euro karşılığında kabul ettiler. AP, böylece 53 yıllık tarihinin en büyük skandalını yaşadı.
MİDEM BULANIYOR
Parlamento yönetimi soruşturma başlattı. Milletvekilleri şunu dedi, bunu dedi. Sorun o değil. Sorun şu: Ermeniler kalkıp bir soykırım yalanını parlamentolara nasıl onaylatıyorlar şimdi anlaşılıyor. Avrupa parlamentosunda Rumlar ve Yunanlıların nasıl etkili olduğu, ikide bir, hakka, hukuka, adalete uymayan Kıbrıs karar tasarılarının nasıl çıktığı şimdi anlaşılıyor. Ver parayı, tasarı hazır. Destekçiler hazır. Adaletin de insan haklarının da Avrupa’nın da hali işte bu sevgili okuyucularım. Mideniz bulandı değil mi? Benim de bulanıyor…
 http://www.gunes.com/2011/03/23/yazar/183/memis_hoca/avrupa_midemi_bulandiriyor.html

Yorumlar kapatıldı.