İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EUK temsilcisi: Raffi Hovhannisyan’ın süresiz açlık grevi tehlikeli

Ermeni Ulusal Kongresi üyesi, Ermeni Ulusal Hareketi idare kurulu başkanı Aram Manukyan 16 Mart’ta gerçekleşen basın toplantısındaki açıklamasında ″Miras Partisi lideri Raffi Hovhannisyan’ın adımı desteklenir bir adım ancak çok radikal ve riskli bir karar″ dedi.

http://news.am/tur/news/51540.html
Manukyan açıklamasında ″Raffi Hovhannisyan’ın siyasi duruşunu, cesur süreci tabbi ki memnuniyetle karşılıyorum. Bu iktidarla yolları ayrı olanlar istifa talep ediyorlar ve önerileri var, biz aynı düşünceleri paylaşıyoruz, ben herhangi bir problem görmüyorum″ dedi.
EUK temsilcisi Miras Partisi liderinin benzeri adımının beklenmedik olduğunu kaydederek ″Raffi Hovhannisyan’a desteğimi ifade ediyorum″ dedi.
Aram Manukyan herhangi bir talepte bulunmadan önce iktidarın bu talebi yerine getirip getirmeyeceğine emin olmak gerektiğini belirterek Talepte bulunuyorsan ve bu meselenin hızla çözümleneceğine emin değilsen, zor durumda kalabilirsin. Süresiz açlık grevi çok radikal ve tehlikeli, ben yapazdım″ dedi.
Manukyan, Hovhannisyan’ın halk hareketiyle birleşmesi ve iktidara karşı EUK’yla ortak mücadele etmesini daha doğru olacağı imasında da bulundu.
″Miras partisi lideri yarın gelip EUK mitingiyle birleşirse ve konuşma talep ederse, bunu yapmasına izin verirler mi?″ sorusuna EUK temsilcisi Raffi Hovhannisyan’ın aklından şüphe etmemek gerektiğini söyledi ve ″Bırakın bu kararı kendisi versin, o zaman konuşuruz″ dedi.

Yorumlar kapatıldı.