İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER:

Şişli A erkek basketbol takımı son 8 takım arasına kaldı. Şişli’li basketbolcular Kayseri deplasmanındaki son maçta Kayseri Melikgazi takımını yenerek seride 2-1 öne geçti ve tur atladı… Şişli A bayan voleybol takımı Türkiye 2. liginde karşılaştığı İzmir Gazi Gençlik takımını 3-0 mağlup etti.
BASKETBOL:
Şişli A erkek basketbol takımı son 8 takım arasına kaldı.Şişli li basketbolcular Kayseri deplasmanındaki son maçta Kayseri Melikgazi takımını yenerek seride 2-1 öne geçti ve tur atladı.
Şişli takımı Istanbul daki ilk maçın kazanılmasından sonra Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye takımına 77-75 mağlup olarak durumun 1-1 olmasını engelliyemedi.Şişli geçen Cumartesi yapılan maçta ise rakibini 76-63 yenerek 2-1 öne geçti ve çeyrek finalist olmayı başardı.
Şişli A erkek Basketbol takımı Kayseri deplasmanında tanınmış hayırseverlerimizden ve Kayseri Surp Kirkor Lusavoriç Kilisesi Vakıf başkanı Zadik Toker tarafından ağırlandılar.
Şişli basketbol A erkek takımı Türkiye deplasmanlı bölgesel ligde çeyrek finalde Başkent Gençlik takımı ile karşılaşacak.Maç programı;
Başkent Gençlik–ŞİŞLİ   (12 Mart Cumartesi saat 14:00  Ankara Arena spor salonu)
ŞİŞLİ-Başkent Gençlik    (17 mart Perşembe saat18:00   Bayrampaşa spor salonu )
ŞİŞLİ–Başkente Gençlik (19 Mart Cumartesi saat 18:00 Bayrampaşa spor salonu) Gerekirse
Maçlar sonunda 2 galibiyete ulaşan takım Final grubuna yükselecek.Final grubu maçları 25-26-27 Mart tarihlerinde Kıbrıs da yapılacak.

İlk 2 sırayı alan takım Türkiye deplasmanlı 2. ligine yükselecek.
VOLEYBOL:
Şişli A bayan voleybol takımı Türkiye 2. liginde karşılaştığı İzmir Gazi Gençlik takımını 3-0 mağlup etti.Maçın setleri 12/25 13/25 16/25 sonuçlandı.Şişli bayanları bu hafta pazar günü saat 14:00 de Burhan Felek 50. Yıl  spor salonunda Çerkezköy ile karşılaşacak.

karunkovan@ttmail.com

Yorumlar kapatıldı.