İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişliden Haberler

Şişli A erkek Basketbol takımı Türkiye deplasmanlı 2, Lige yükselme maçlarının ilkinde Kayseri Melikgazi Belediyesi takımını 85-69 mağlup etmeyi başardı.Şişli bu sonuçla Top 16 da 1-0 öne geçti.Yaklaşık 300 Şişli taraftarının izlediği ve yoğun destek verdiği maçın rövanşı 3 Mart Perşembe günü Kayseri de yapılacak.

Maçı Şişli takımı kazanırsa tur atlayan ve son 8 e kalan takım olacak.Maçı Kayseri takımı kazanırsa seri 1-1 olacak ve Cumartesi günü Kayseri de oynanacak olan maçı kazanan takım tur atlayacak.(resimde Şişli takımı maçtan sonra tribündeki seyircilerle beraber)
Şişli takımı Şişli Belediyesine ait araçla Kayseri seyahatini yapacak.
Şişli basketbol takımı tur atladığı takdirde son 8 maçlarında Ankara Başkent Gençlik takımı ile karşılaşacak.
VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı Türkiye 2. lig maçlarında bu hafta deplasmanda İzmir Gazi Gençlik takımı ile karşılaşacak.Maç pazar günü saat 13:00 de Gaziemir spor salonunda oynanacak.Şişli bayan Voleybol takımı Şişli Belediyesine ait araçla deplasmana gidecek.
SATRANÇ:
Şişli Satranç A takımı  2 Nisan da başlayacak olan Yöresel lig maçlarına Şişli Spor Kulübü lokalinde yaptığı çalışmalar ile hazırlanıyor.Şişli Satranç takımı bu yıl hedefini 1. lig olarak belirledi.
Şişli takımı bu hedefe ulaşmak için 2 yeni süpriz isimle anlaşarak takımını güçlendirdi.Bu isimler önümüzdeki hafta açıklanacak.

Kaynak: Karun Kovan

Yorumlar kapatıldı.