İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER:

Şişli A erkek basketbol takımı büyük bir başarıya ulaşarak Deplasmanlı bölgesel lig F grubunda 1. oldu.Şişli haftasonu deplasmanda Bilecik belediyesini 75-65 mağlup ederek 14 maçta 12 galibiyet ile 8 takım arasından birinci oldu.

Bilecik deplasmanında tüm sporcu ve teknik ekibe sayın Yetkin Berberoğlu tarafından büyük bir konukseverlik gösterilirken maç sonunda sporcular Tekmar fabrikasını gezerek mermerin oluşumu ile ilgili olarak bilgi aldılar.
Şişli takımı bu sonucun ardından Türkiye 2. ligine yükselmek için  toplam 32 takımın katılacağı terfi maçlarına katılma hakkı elde etti.Şişli kulübü Basketbolda en son 1978 yılında Türkiye 2. liginde oynamıştı.
Şişli 11-20 Şubat tarihleri arasında Denizli de çeyrek final maçları oynayacak.Toplam 8 takımın katılacağı M grubunda ilk 4 takım yarıfinale kalacak.Şişli ilk maçında 11 Şubat cumartesi günü saat 18:00 de Batman Petrol ile karşılaşacak.
Şişli nin rakipleri;
Van Belediye,Best Balıkesir,Nergizspor,Başkent Gençlik,Selçuklu Belediyesi,Batman Petrol ve Samsun Dsi olacak.
Şişli spor kulübü 11 yıldır olduğu gibi bu deplasmana da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ün emri ile Şişli Belediyesine ait otobüs ile gidecek.
VOLEYBOL:
Şişli A bayan voleybol takımı deplasmanda lig lideri Çanakkale Belediyesine 3-2 mağlup oldu. Maçın setleri 22/25 25/21 24/26 25/14 25/10 sonuçlandı.Şişli bayanları bu sonuçla rakibinden 1 puan almayı başardı ve 7. sıradaki yerini korudu.Şişli bu hafta pazar günü saat 16:00 da lig 2. si Beylikdüzü Belediye ile karşılaşacak.Maç Burhan Felek 50. yıl salonunda yapılacak.

Kaynak: KARUN KOVAN

Yorumlar kapatıldı.