İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sınırın açılması konusunda Türkler bize yalvarmalı

Diasporalı Ermeni işadamları Vahagn Hovnanyan ile Vahan Çanoyan, bugün Erivan’da bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hovnanyan ve Çanoyan, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın Ermenistan Parlamentosu’nu iki kanada dönüştürme niyetini takdir ettiklerini açıkladı… Diaspora temsilcileri: Sınırın açılması konusunda Türkler bize yalvarmalıErmenistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecini de değerlendiren Vahan Çanoyan “Türkiye’nin sınırları açmamasından korkmamalıyız. Sınırın açılması konusunda Türkler bize yalvarmalı” dedi.
Diasporalı Ermeni işadamları Vahagn Hovnanyan ile Vahan Çanoyan, bugün Erivan’da bir basın toplantısı düzenledi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hovnanyan ve Çanoyan, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın Ermenistan Parlamentosu’nu iki kanada dönüştürme niyetini takdir ettiklerini açıkladı.
Diasporalı işadamlarına göre Diaspora Ermenistan’daki iç süreçlere katılmalı.
Çanoyan “Vatan sadece Ermenistan’ın vatandaşına değil, bütün Ermeni milletine aittir” dedi.
Ermenistan Parlamentosu’nu iki kanada dönüştürme fikrini değerlendiren Vahagn Hovnanyan ise “Diasporalı Ermenilerin Ermenistan Parlamentosu’na girebilemesinin çok güzel bir fikir olduğuna inanıyorum” dedi.
İşadamları Diasoranın yardımıyla Ermenistan’ın gelişmesini de önemsedi.
Ermenistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecini de değerlendiren Vahan Çanoyan “Türkiye’nin sınırları açmamasından korkmamalıyız. Sınırın açılması konusunda Türkler bize yalvarmalı” dedi.
 http://www.tert.am/tr/news/2011/02/04/hovnanyanchanoyan/

Yorumlar kapatıldı.