İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Diaspora bakanı, Ermeni Soykırımının baş tertipçisini öldürenin mezarını ziyaret edecek

Ermenistan Diaspora bakanı Hranuş Hakobyan 28 Ocak’ta çalışma ziyaretinde bulunmak üzere ABD ve Kanada’ya hareket ediyor. Bakan ziyareti çerçevesinde 28 Ocak’ta Glandale’de (California) Ermeni Ordu Gününe yönelik etkinliklere katılacak…Diaspora bakanı Talat Paşa’yı öldüren Soğomon Tehliryan’ın mezarını ve tanınmış yazar William Saroyan’ın müzesini de ziyaret edecek. 
Ermenistan Diaspora bakanı Hranuş Hakobyan 28 Ocak’ta çalışma ziyaretinde bulunmak üzere ABD ve Kanada’ya hareket ediyor. Bakan ziyareti çerçevesinde 28 Ocak’ta Glandale’de (California) Ermeni Ordu Gününe yönelik etkinliklere katılacak.
Hakobyan izleyen gün Ermeni Apostolik Kilisesi Batı Amerika Diyakosluğu ruhani önderi Başepiskopos Hovnan Terteryan’la bir buluşma gerçekleştirecek. Bakan Hakobyan Ermeni Genel Hayri Birliği (AGBU) California Şubesi temsilcileriyle de görüşecek.
Diaspora bakanı Talat Paşa’yı öldüren Soğomon Tehliryan’ın mezarını ve tanınmış yazar William Saroyan’ın müzesini de ziyaret edecek. Bakan San Fransisco ve Toronto’yu da ziyaret edecek.
Bakan Hakobyan’ın ziyareti 6 Şubat’ta sona erecek.

 

Yorumlar kapatıldı.