İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER:BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANINI ZİYARET

Şişli Spor Kulübü Başkanı Karun Kovan ve 2. Başkan Alen Tekbıçak Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel i makamında ziyaret etti.Görüşme sırasında Şişli Spor Kulübü tarihi, geçmişi ile bugünkü varlığı ve hedefleri hakkında sohbet edilirken  başkan Demirel kulübü yakından tanıdığını ve yapılan çalışmaların Türk basketbolu için önemli olduğunu bildirdi.

Geçen yıl Türkiye de yapılan Dünya basketbol şampiyonası sonucu artan spor okulu öğrenci sayısı da Şişli kulübünün doğru bir yapılanmada olduğunun işareti sayıldı.
Şişli Kulübünün 65. yılı dolayısı ile yapılacak olan kutlamalar hakkında da bilgiler paylaşıldı. Bu arada  Basketbol Federasyonu Şişli Spor Kulübüne malzeme yardımı da yapacak.
BASKETBOL:
Şişli A erkek basketbol takımı deplasmanda Karamürsel Belediye takımını 85-53 mağlup etti.Şişli bu hafta Cumartesi saat 18:00 de Bayrampaşa spor salonunda Denizgücü ile karşılaşacak.Şişli 8 takımlı  ligde lider durumda bulunuyor.
VOLEYBOL:
Şişli A bayan voleybol takımı Arkas takımını 3-1 mağlup etti. Maçın setleri 23/25 25/22 25/22 25/14 sonuçlandı.Bu sonuçla Şişli 8. sıraya yükseldi.Bu hafta Şişli bayanları Esspor takımı ile karşılaşacak.Cumartesi  yeni Burhan Felek spor salonunda yapılacak olan maç saat 14:30 da başlayacak.

Kaynak: Özel K.Kovan

Yorumlar kapatıldı.