İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan: Bu bölgede en yakın dostlar Ermeni ve Gürcü halklarıdır

Saakaşvili “Ermenistan ile Gürcistan yanyana durmalı, birlikte geleceğimizi düşünmeliyiz. Birlikte hem ekonomimizi geliştirmeliyiz, hem de entelektüel potansiyelimizi kullanmalıyız. Biz Ermenistan’ın yüksek teknolojilerin geliştirmesi için olumlu bir ortamı olduğunu
gördüğümüzde hayran oluyoruz. Biz sizden bu alanda tecrübe almak istiyoruz” diye konuştu.Bugün Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili iki günlük çalışma ziyareti için Ermenistan’a geldi.Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile Mihail Saakaşvili Synopsys Armenia şirketini ziyaret etti. Synopsys Armenia’da Ermenistan ile Gürcistan devlet başkanları Ermeni-Gürcü Öğrenci Olimpyatı’da başarlı olan öğrencileri leptop ile ödüllendirdi.
Ardından Serj Sarkisyan ve Mihail Saakaşvili konuşma yaptı.
Saakaşvili “Ermenistan ile Gürcistan yanyana durmalı, birlikte geleceğimizi düşünmeliyiz. Birlikte hem ekonomimizi geliştirmeliyiz, hem de entelektüel potansiyelimizi kullanmalıyız. Biz Ermenistan’ın yüksek teknolojilerin geliştirmesi için olumlu bir ortamı olduğunu gördüğümüzde hayran oluyoruz. Biz sizden bu alanda tecrübe almak istiyoruz” diye konuştu.
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ise “Ermeni ile Gürcü gençler amaçlarında iki ülke arasındaki dostluğuna da yer vermeli. Bu bölgede biz en yakın dostlarız ve bu dostluğu evlatlarımıza teslim etmeliyiz. Bu dostluktan halklarımız yararlanmalı” diye konuştu.
http://www.tert.am/tr/news/2011/01/22/presidents/

Serj Sarkisyan ve Mihail Saakaşvili konuşma yaptı.
Saakaşvili “Ermenistan ile Gürcistan yanyana durmalı, birlikte geleceğimizi düşünmeliyiz. Birlikte hem ekonomimizi geliştirmeliyiz, hem de entelektüel potansiyelimizi kullanmalıyız. Biz Ermenistan’ın yüksek teknolojilerin geliştirmesi için olumlu bir ortamı olduğunu gördüğümüzde hayran oluyoruz. Biz sizden bu alanda tecrübe almak istiyoruz” diye konuştu.Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ise “Ermeni ile Gürcü gençler amaçlarında iki ülke arasındaki dostluğuna da yer vermeli. Bu bölgede biz en yakın dostlarız ve bu dostluğu evlatlarımıza teslim etmeliyiz. Bu dostluktan halklarımız yararlanmalı” diye konuştu.
——

Yorumlar kapatıldı.