İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azeri antrenöre uyarı: Ermeni karşıtlığının Kazakistan’da yeri yok

 Mamedov’un Ermeni karşıtlığı tavrına tepki gösteren Atirau futbol kulübünün taraftarları bir uyarı açıklaması yayınlayarak Azeri antrenörü şiddetle kınadı.Açıklamada “Biz Atirau futbol kulübünün taraftarları, Kazakistan’ın çok milletli bir ülke olduğu hakkında Azeri antrenörü bilgilendirmek istiyoruz. Kazakistan’da 100’ü aşkın millet dostça ve dayanışma içinde yaşıyor.Biz Dağlık Karabağ sorunuyla ilgilenmiyoruz. Bunları Azerbaycan’da bıraksın. Siz şimdi Kazakistan’dasınız. Burada milliyetçiliğin yeri yok. Bu milliyetçilik yüzünden taraftarlar size saygı duymuyor” ifadeleri kullanıldı.Kazakistan’ın Atirau futbol kulübünün Azerbaycanlı antrenörü Ramaz Mamedov, Atirau’nun eski Ermeni futbolcu Tigran Karabağtsyan ilgili skandal yaratan açıklamalar yaptı.

Azeri basınına verdiği mülakatta Azeri antrenör Mamedov, Ermenilerin Atirau futbol kulübünde yapacak bir şey olmadığını açıkladı.
Mamedov “Bildiğim gibi Tigran Karabağtsyan artık Atirau’nun futbolcusu değil. Ancak Atirau’da oynamaya devam ediyorsa kulübün yöneticileriyle ciddi bir tartışma yapacağım. Ermenilerin Atirau futbol kulübünde yapacak bir şeyi yok” diye konuştu.
Mamedov’un Ermeni karşıtlığı tavrına tepki gösteren Atirau futbol kulübünün taraftarları bir uyarı açıklaması yayınlayarak Azeri antrenörü şiddetle kınadı.
Açıklamada “Biz Atirau futbol kulübünün taraftarları, Kazakistan’ın çok milletli bir ülke olduğu hakkında Azeri antrenörü bilgilendirmek istiyoruz. Kazakistan’da 100’ü aşkın millet dostça ve dayanışma içinde yaşıyor.
Biz Dağlık Karabağ sorunuyla ilgilenmiyoruz. Bunları Azerbaycan’da bıraksın. Siz şimdi Kazakistan’dasınız. Burada milliyetçiliğin yeri yok. Bu milliyetçilik yüzünden taraftarlar size saygı duymuyor” ifadeleri kullanıldı.
Armsport sitesi, Tigran Karabağtsyan’ın 2010 yılında Kazakistan’dan Ermenistan’a döndüğünü bildirdi.
 http://www.tert.am/tr/news/2011/01/14/atirau/

Mamedov’un Ermeni karşıtlığı tavrına tepki gösteren Atirau futbol kulübünün taraftarları bir uyarı açıklaması yayınlayarak Azeri antrenörü şiddetle kınadı.Açıklamada “Biz Atirau futbol kulübünün taraftarları, Kazakistan’ın çok milletli bir ülke olduğu hakkında Azeri antrenörü bilgilendirmek istiyoruz. Kazakistan’da 100’ü aşkın millet dostça ve dayanışma içinde yaşıyor.Biz Dağlık Karabağ sorunuyla ilgilenmiyoruz. Bunları Azerbaycan’da bıraksın. Siz şimdi Kazakistan’dasınız. Burada milliyetçiliğin yeri yok. Bu milliyetçilik yüzünden taraftarlar size saygı duymuyor” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar kapatıldı.