İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lefter Küçükandonyadis Büyükada’sına Kavuştu !!

Avedis Hilkat

Geçtiğimiz Aralık ayında Atina’daki Dostlarını ziyarete giden Türk Futbol Tarihinin Ordinaryus unvanlı Türk Milli Takımının ve Fenerbahçe’nin Medarı iftiharı Efsane Futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Atina’da Rahatsızlanmış ve Acil olarak Yoğun Bakıma kaldırılmıştı. Bu kötü haber Türkiye’ye Ulaştığında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi Acilen Toplanıp Kulüp Md. Serkan Acar’a Görev verip özel uçak ile Türkiye’ye getirilip Tedavisini yapılmasını Dışişleri Bakanlığınca Türkiye’nin Atina Büyükelçisi ile Temasa geçilip Yunanlı Yetkililerle ve Doktorlarla yapılan görüşmelerin ardından Ambulans uçak ile İstanbula getirilip Florence Naythingel Hastanesine Kaldırılmıştı.

Türk Doktorların Yerinde yaptığı müdahale neticesinde çok kısa sürede Eski sağlığına kavuşan Lefter Adalar Belediyesi Ambulansı (Horoz Reis) ile Maltepe İskelesinden alınıp Büyükada’ya getirildi. Adalılarca sevinçle 
karşılanan Lefter Göz yaşlarına hakim olamadı karşılamada Adalar Bld. Bşk.Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Meclis Üyeleri,CHP İlçe Bşk. Dündar Traş ve Yön.Kurulu üyeleri Sivil Toplum dernekleri Yöneticileri ve Çok sayıda Adalılar Karşıladı ve Lefter’e Hoş Geldin Büyükada’na sesleri Arasında Ambulans minibüsüne binen Lefter Mutluluk göz Yaşlarıyla çok sevdiği Evine gitti. 



Yorumlar kapatıldı.