İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul’un ses telleri

İstanbul’un ses telleri 

“İstanbul’un Ses Telleri” dünya prömiyeriyle 19 Aralık’ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak!
Yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu “İstanbul’un Ses Telleri” başlıklı projesinin dünya prömiyeriyle 19 Aralık’ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak! Semtleri, mekanları, motifleri ve dokusuyla İstanbul arpın 47 telinde hayat bulacak! 

Arp Sanatı Derneği ve 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirdiği İstanbul ve Arp projesi dahilinde yayınlanan “İstanbul’un Ses Telleri” adlı albüm altı Türk bestecisine sipariş edildi. Albüm için Barış Perker “Yedi Resimle İstanbul”, Arda Agoşyan “Yerebatan”, Mahir Çetiz “Sabah Sabah”, Turgay Erdener “İstanbul’un Ağaçları”, Özkan Manav “Güvercinler” ve Hasan Uçarsu “Issız Çocuklar” isimli eserleri besteledi.

19 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan dünya prömiyerinde Şirin Pancaroğlu’na udda Yurdal Tokcan, kanunda T ahir Aydoğdu, kemençede Derya Türkan, flütte Halit Turgay, kontrbasta Arda Agoşyan, viyolada Evrim Baştaş ve resim sanatçısı Utku Dervent tarafından derlenen İstanbul diaları eşlik edecek.
CRR Konser Salonu, İstanbul’un Ses Telleri, 19 Aralık 2010, 20.00
29 ve 19 TL olan konser biletleri CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’te!

Yorumlar kapatıldı.