İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİ’DEN HABERLER

ŞİŞLİDEN HABERLER:

BASKETBOL:
Şişli A erkek basketbol takımı Türkiye bölgesel lig maçında deplasmanda Denizgücü takımını 79-64 mağlup etti.Tuzal Deniz harp okulu sahasında ilk kez galip gelen Şişli takımı 6. maçından 5. galibiyetini alarak ligde 2. sıraya yükseldi.
Şişli bu hafta namağlup lig lideri olan Bilecik Belediye ile karşılaşacak.Maç 18 Aralık cumartesi günü saat 18:00 de Bayrampaşa spor salonunda yapılacak.Şişli maçı kazanırsa ilk devreyi lider kapatacak.

VOLEYBOL:
Şişli A bayan voleybol takımı ligdeki 2. galibiyetini aldı.Şişli bayanları İzmir Gazi Gençlik takımını 3-0 mağlup etti.maçın setleri 25/19 25/15 25/16 sona erdi. Şişli bu hafta Çerkezköy Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.

SATRANÇ:

Şişli li küçükler cocuklar ligine katıldı.Istanbul satranç derneğinde geçen hafta başlayan ligde ilk maçta Daçka gücü nü 2,5 1,5 mağlup ederken 2. maçta ise İstanbul tsf takımnı 3-1 mağlup etti.Böylece Şişli takımı 2 galibiyet ile lige başlamış oldu.Şişli takımının antrenörlüğünü Rupen Asadur idareciliğini ise Arno Garabetyan yaptı.Takımda görev alan sporcular;

1 ci masa Ayk Dinçkayıkçı
2ci masa Sinan Unan
3 cü masa Aleks Dağlıyan
4 cü masa Roda Ayaz

Yorumlar kapatıldı.