İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Amerikalı Ermeni Ünlülerden Sözde “Ermeni Soykırımı” Seferberliği

Amerikalı Ermeni Ünlülerden Sözde “Ermeni Soykırımı” Seferberliği
Friday, 10 December 2010 04:07 .
Twitter’da 5,5 milyon hayranı tarafından takip edilen Kim Kardaşyan, dün akşam yayınladığı bir “tweet” ile Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’ye 252 nolu sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısını Genel Kurul’un oyuna sunma çağrısı yaptı.

Asbarez.com tarafından yayınlanan habere göre Kardaşyan’ın mesajı, Ermeni Amerikan sanatçı Serj Tankian’ın bir gün önce yine Nancy Pelosi’ye yönelik olarak twitter, facebook ve kendi web sitesinde yayınladığı benzer mesajdan sonra geldi.

Ermeni Amerikan yıldızları 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarının tanınmasına yönelik mesajlarından dolayı kutlayan bir yazı kaleme alan ANCA İcra Direktörü Aram Hamparyan, “Nancy Pelosi’yi Ermeni tasarısını Temsilciler Meclisi’nde oya sunmaya çağıran Kim Kardaşyan, Serj Tankyan ve ülkenin dört bir yanındaki soykırım-karşıtı aktivistleri alkışlıyoruz,” diye yazdı. 

Not: Yasak nedeniyle yazının tamamını yayımlayamıyoruz. Yazı http://www.turkishny.com/special-news/56-special-news/42195-amerikal-ermeni-unlulerden-sozde-soykrm-seferberlii adresinden okunabilir.

Yorumlar kapatıldı.