İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Milli Futbol Takımı Yarın Ermenistan ile Karşılaşacak

Milli Futbol Takımı Yarın Ermenistan ile Karşılaşacak

Milli Futbol Takımımız, İzlanda’nın ev sahipliğini yaptığı  2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup’taki ilk maçını yarın Ermenistan ile oynayacak. Reykjavik şehrindeki KR-Völlur Stadı’nda oynanacak ve Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin’in yöneteceği karşılaşma TSİ 19.00’da başlayacak.

Grupta oynanacak günün diğer maçında ise Çek Cumhuriyeti ile İzlanda karşı karşıya gelecek.

52 takımın 13 ayrı grupta mücadele edeceği 2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu sonunda, gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan 26 takım ve tüm grupların en iyi iki 3.’sü Elit Tur’a yükselmeye hak kazanacak. En iyi iki 3. hesaplanırken takımların grup sonuncuları ile oynadıkları maçlar dikkate alınmayacak. 28 takımın mücadele edeceği Elit Tur’da ise takımlar 4’erli 7 grupta yer alacak. Elit Tur sonunda 7 tane grup lideri 3-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Sırbistan’da düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazanacak. Ev sahibi Sırbistan ise finallere direkt olarak katılacak.

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U17 Milli Takımımızın aday kadrosuna şu oyuncular bulunuyor:

Murat İRİŞLİ, Salih UÇAN, Alparslan Emre ÇAPAR (Bucaspor), Okan DENİZ, Sercan ŞEN, Taha Can VELİOĞLU (Bursaspor), Kadir ARİ, Mehmet Erkut ŞENTÜRK (Beşiktaş A.Ş.), Enver Cenk ŞAHİN, İbrahim YILMAZ (Büyükşehir Bld. Spor), Recep NİYAZ, Beykan ŞİMŞEK (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz ÇALIK, Selahattin ÖZCAN (Gençlerbirliği), Okay YOKUŞLU (Altay), Aykut GÜLER (Gaziosmanpaşaspor), Hakan ÇALHANOĞLU (Karlsruher SC), Yusuf MERSİN (Milwall).

Yorumlar kapatıldı.