İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Gazze’ye yardım gönüllüleri iki yüzlü’

‘Gazze’ye yardım gönüllüleri iki yüzlü’ 

İsrailli öğrenciler, barış eylemcilerinin Kürt azınlığın hakları ve Ermeni soykırım iddiaları konusunda sessiz kalırken, Gazze için eylem yapmasını “ikiyüzlülük” olarak nitelendirdi, bir dahaki konvoyun karşısına kendilerinin çıkacağını söyledi.

NTV
Güncelleme: 16:38 TSİ 09 Haziran. 2010 Çarşamba
TEL AVİV – Uluslararası insani yardım kuruluşları Gazze seferlerinin devam edeceğini açıklarken, İsrailli öğrenciler de karşı harekete geçiyor.

İsrail Ulusal Öğrenci Birliği bir sonraki filoyu karşılamaya hazırlanıyor.

İsrail’de yayımlanan Haaretz gazetesinin haberine göre, Gazze Şeridi’ne doğru yola çıkan yardım gemilerinin karşısına teknelerle İsrailli öğrenciler çıkacak. Girişimin yaklaşık iki hafta içinde başlayacağı belirtiliyor.

GAZZE İÇİN EYLEM YAPMAK İKİYÜZLÜLÜK
İsrail Ulusal Öğrenci Birliği, barış eylemcilerinin Kürt azınlığın hakları ve Ermeni soykırım iddiaları konusunda sessiz kalırken, Gazze için eylem yapmasını “ikiyüzlülük” olarak nitelendirdi.

Haberde öğrenci birliği ile bir sivil toplum kuruluşunun Kürtler lehinde protesto düzenlemek amacıyla Türkiye’ye gelmek için bir gemi kiralamaya çalıştıkları da belirtildi. 

Yorumunuz 

09 Haziran 2010, Çarşamba 17:57Fatih Yılmaz (30) – İstanbul Avrupa
Sözde Ermeni soykırımı iddialarına karşı, 1. dünya savaşı sırasında ermeni çetecileri tarafından öldürülen 520 Türk (çoğu kadın, çocuk ve yaşlı – erkekler cephede olduğu için) kim verecek? Ayrıca 1,5… devamı » 

09 Haziran 2010, Çarşamba 16:50M. Demirel
Özellikle israil haber sitelerindeki yorumlarda Türkiye ye hakaretlerinden geri kalan kısımlarında sürekli bunlardan bahsediyorlar.Onlara kalsa sözde kürdisatanı ilan ettiler ve sözde ermeni… devamı » 

09 Haziran 2010, Çarşamba 16:47Usiel D. (27)
Yorumsuz kalmis.. Ziyadesiyle mantikli ancak sizinde yumusak karinlariniz oldugu gercegini anlamanizi saglar..

Yorumlar kapatıldı.