İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yine Aynı Konu  Sayat Kevork Gürün

Murat Bey,

Artık bir saçmalıktır gidiyor ki ne demek istedikleri bile aslında belli değil. Neyi savundukları ya da neyi savunmadıkları belli değil. Tek dertleri nasıl muhalefet olsak diye düşünmektir gibi geliyor bana. Düşündükleri ya da hareket ettikleri veya örnek aldıkları ağabeylerinin yollarından bile gittikleri şüphelidir. Ağabeylerinin Hırant Dink Olduğunu söyleyen gençler acaba onun izinden ne kadar uzaklaştıklarından haberleri var mıdır? Ben aynı yolda olduklarını görmüyor ya da denizin derinliklerini değil de sadece üst yüzeyini görüyor gibi hissetmeye başladım kendimi, sadece şu anda kişisel nedenlerden dolayı kişi veya kişileri karaladıklarını herkes görüyor bence daha fazla konuşmaya yüzleri bulunmuyor.
Bu konuların içinde bende zamanında bulundum veya laf işittim ki hala bu şekilde laflara konuşmalar sözlere taşlara maruz kaldığım açıktır. Tabi onları elimi kalem tutarken bizimkiler kiraz, armut, ayva, toplamıyor. Ama şöyle bir düşünüyorum da hakikaten çok garip hangi ideoloji? Hangi mantık? Hangi kafa veya hangi eğitimle biz veya onlar bu hale geliyorlar? Bu sorunun cevabını kim verebilir bana?

Yaklaşık 6 senedir bu grubun üyesiyim ve bu grubun üyesi olduğum süre içerisinde kendimi yeterince ifade edebildim. İfade özgürlüğü, kimsenin özeline girmeden ve kimseye rahatsız edebilmeden kazanılan en iyi özgürlüktür. Kurduğum mantıkla hareket ettiğimden grubun içerisinde kalabildim ve hareket edebildim, eminim küfretmen veya hakaret etmeden rahatsız etmeden yazılarını yazabilselerdi ya da grup içi tartışmalarını düzeyli biçimde yapabilme yeteneği olsaydı eminim ki grubun içinde kalabilirlerdi eğer ki dertleri bu ise.

Ancak amaçları artık tamamen çamurlaşmak ve insanları rahatsız etmek olduğundan zavallı olduklarını ve artık sallanıp “ne yapıyorum ya ben” demeleri gerektiğini bilmeleri gerekir. Şu anda onların içinden bu maili okuduklarından emin olduğum o kadar çok kişi var ki. Herkes her şeyin aslında farkında ama bu onların hoşuna gidiyor çünkü karşı bir hareket gördüklerinde koltukları kabarıyor ya da cevap vermek gibi bir işe teşebbüs ettiklerinde kendi içlerinde tabiri için özür diliyorum “bu da onlara kapak olsun” dediklerini çok iyi biliyorum. Bu konuda bunlara yapabilecek hiçbir şeyimiz yok sanıyorum artık bunları anlamak ya da yapmak istedikleri işi anlamak çok zor.

kendilerini sorarım SİZ KENDİNİZİ NE OLARAK GÖRÜYORSUNUZ? ( Sizce Cevap verilir mi? )

Saygılarımla
Sayat Kevork GÜRÜN

Yorumlar kapatıldı.