İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Moderatör kendini savundu

Moderatör kendini savundu 

Olay moderatör ortada bir haksızlık yok açıklamasını yaptı.Bu arada bir ajans muhabirini de eliyle iterek roportaj teklifini reddetti.Habertürk Marissa Miller fena yakalandı

Başbakan Erdoğan’ın Davos’ta dün akşam gerçekleştirilen Gazze panelindeki tavrına neden olan moderatör David Ignatius, ortada bir haksızlık olmadığını söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın dün akşamki tavrı, İsviçre’nin Davos kentindeki Gazze paneline damgasını vurdu. Erdoğan,”Benim tavrım İsrail ve halkına değil, moderatöre” derken, oturumun moderatörlüğünü yapan Washington Post Gazetesi yazarı David Ignatius, bu tepkileri hak ettiğini düşünmüyor.

“Erdoğan’a saygı duyuyorum”

İgnatius, “Başbakan Erdoğan’ın paneldeki tavırlarını hak etmedim. Çünkü hiçbir şekilde saygısızlık etmek istemedim. Üstelik Sayın Erdoğan çok saygı duyduğum bir lider. Ortadoğu konusundaki arabuluculuk girişimlerini de sonuna kadar destekliyorum ve kendisine bu konuda saygı duyuyorum” dedi.

Eliyle itti

Bu arada David Ignatius İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) röportaj teklifine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği tepkinin aynısını gösterdi.

Ignatius, röportaj talebini yapan İHA muhabirini eliyle iterek sert tepki göstererek, “Kabalaşmak istemiyorum beni kabalaşmaya zorlamayın” diye konuştu.

Yorumlar kapatıldı.