İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli spor kulübünden Haberler


ŞİŞLİDEN HABERLER:,

SATRANÇ:

Şişli spor kulübündeki satranç çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.Şişli spor kulübü lokalinde Cumartesi günleri sabah 9:00 dan itibaren yapılan kurslara yoğun ilgi gösteriliyor.Rupen Asaduroğlu ve Sayat Tuğlacı yönetiminde yapılan kurslara katılmak için 0212-2939153 Nolu telefondan Sementa hanım ile iletişime geçmek gerekiyor.

BASKETBOL:

A erkek takımı deplasmalı bölgesel ligde deplasmanda karşılaştığı Çerkezköy Belediyesi takımına 55-54 mağlup oldu.A takım bu haftayı bay olarak geçirecek.

Şişli küçük takım sporcularından Alen Kösedağ ve Endi Can Yeşiltepe Türkiye Basketbol Federasyonunun düzenlediği Yıldız Milli takım aday kamp çalışmasına davete edildiler.Toplam 120 sporcunun katıldığı çalışmalar 6-7 Aralık tarihlerinde Abdi İpekçi spor salonunda yapıldı.Tüm sporcular içinde oldukça iyi bir performans gösteren Alen ve Endi büyük beğeni topladılar.120 kişilik kadro tüm basketbol yaşamları boyunca fiziksel ve performans açısından Basketbol federasyonu ve kulüpler arasında değerlendirilecek.

Basketbol altyapı takımlarının önümüzdeki haftadaki maç programı ;
Şişli-Işıkspor yıldız erkek maçı 25 Aralık Bayrampaşa spor salonunda saat 17:00 de
Şişli-Okyanus Koleji küçük erkek maçı 26 Aralık Bayrampaşa spor salonunda saat 17:00 de oynanacak.

VOLEYBOL:

A bayan voleybol takımı Türkiye deplasmanlı 2. ligindeki 8. maçında 6. galibiyeti alarak ligde 3. sıraya yükseldi. Denizlispor takımı ile deplasmanda karşılaşan Şişli bayanları zorlu ve çekişmeli geçen maçı 29-27
25-23 23-25 25-22 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldılar.Şişli bayan takımı bu hafta 21 Aralık pazar günü saat 13:00 de UPS takımı ile Burhan Felek spor salonunda karşılaşacak.

Genç kız takımı İlkadım 2000 takımını 3-0 yıldız kız takımı ise Darülaceze takımını 3-0 yenerek grup maçlarını tamamladılar.Genç kızlar 3. olurken yıldız kızlar ise 2. olarak grup maçlarını tamamladılar.
Genç kız takım Knock out ilk maçında Okyanus kolejini 3-1 mağlup ederek avantaj yakaladı.Eğer haftaya perşembe oynanacak olan 2. maçı kazanır veye 2 set alırsa Istanbul final grubuna kalarak büyük bir başarı yakalayacak.
Yıldız kız takımı ise Knock out maçlarında 60. Yıl takımı ile 2 maç yapacak.Perşembe ve cuma günleri yapılacak maçlarda üstünlük kuran takım İstanbul final grubuna yükselecek.

Yorumlar kapatıldı.