İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sayın Gül’ün annesi Ermeni ise daha çok sevinirim! 

Ayşe Özgün

Sayın Gül’ün annesi Ermeni ise daha çok sevinirim!
19.12.2008 – 00:29 

Canan Arıtman “Ermenilerden Özür Diliyoruz” kampanyasına ılımlı yaklaşan Cumhurbaşkanı Gül’e bence de çok ayıp etti!

“Gül’ün anne tarafından etnik kökenini araştırın, görürsünüz.”

Anlaşılıyor ki Canan Hanım bu araştırmayı yapmış ve hanımefendinin etnik kökeninin Ermeni olduğuna emin olmuş ve durumu bizlere ŞİKAYET EDİYOR!

Ben böyle bir durumdan GURUR duyarım ayol!

Meclis’te ne kadar azınlık temsil ediliyorsa, o kadar sevinirim!

Hepimizin geçmiş kökenini tırmalamaya başlarsanız, Adem ile Havva’ya kadar yolunuz var ve yolunuz açık olsun!

Başbakan’ın bu özür kampanyasını başlatan “aydın” denilen kişilere, “yazar/çizer takımı” diye hitap etmesi de hoşuma gitti.

Bugün itibariyla imza kampanyasına katılanların sayısı 11,000’i bulmuş.

Daha da artabilir ama sonuçta 75 milyonluk Türk milleti karşısında toplanan rakkam gene de “devede kulak” kalır.

Aşağıya bir okuyucumun Ermeni’lerden Özür konusunda ki yorumunu ekliyorum.

“Konu: Ermenilerden özür bildiri başlıklı haberler…

Büyükbabam Müslüman bir Balkan Türküydü. O ve onun gibi müslüman Türkler,

Osmanlı’nın son döneminde, milliyetçi ayaklanmalar yüzünden Balkanlarda büyük bir kıyımla karşılaştılar. Yüzlerce yıl yaşadıkları topraklarda öldürüldüler, kalanlar yalın ayak yürüyerek ana vatan olarak gördükleri son Türk toprağına geldiler! Büyükbabam arkada her şeyini, ailesini, topraklarını ve çiftliğini kaybetmiş olarak Balkanlari terk edip Gelibolu’ya geldi. Milyonlarcası büyükbabam kadar şanslı değildi.

Evet, her şeylerini ama “hayatlarını” da kaybettiler!

Bugün Ermenilerden özür dileyen kendi kendilerini aydın diye tanımlayanlar, Türkiye’nin ekonomi, yolsuzluk, eğitim, sağlık gibi konularında böylesine bir insiyatifin içinde hiç yer almadılar. Ya da büyükbabam gibi büyük bir kıyımdan kurtulmuş ya da hayatlarını kaybetmiş olan milyonlar için, “aydınlıklarını” kullanıp böylesi bir insiyatif başlatmadılar!

Fikir ve Konuşma Özgürlüğü”nü anlıyorum ama kusura bakmayın, kendilerinden başka kimseyi düşünmediklerine inandığım kendi kendilerine aydın diyenlerle, aynı vatanı paylaşıyor olmaktan ben utanıyorum!

Birilerinin Brüksel’de dağıttığı fonlarla harcı atılan ve bu nüvenin etrafına da birkaç safın toplanarak oluşturduğu listenin bence şöyle bir faydası oldu: İsimlerini ve gerçek renklerini gösterdiler! “

Ben diaspora’nın adeta “varoluş sebebi” haline döndürdüğü Türk düşmanlığını her zaman kınamış, hunharca öldürülen diplomatlarımızı katlederken vicdanlarının nereye saklandığını merak etmiş, buna son vermek için her noktadaki arşivlerin tarihçiler tarafından değerlendirilmesini isteyen bir görüşteyim!

“Özürlülerin” imza atacağı hiç bir uydurma evrak da beni bu fikrimden geri döndüremez!

Yorumlar kapatıldı.