İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HYETERT Okuyucularına,

HYETERT Okuyucularına,

Sevgili Okuyucular,
Çoktan beri sizlerle haberleşemedik. Arada bir de olsa sizlere yazmak, sorunlarımızı paylaşmak, yenilik ve değişikliklerden sizleri haberdar etmek istiyoruz.

—Son birkaç aydır Hyetert’i her gün ve günde bir kaç kez güncelliyoruz. Haberleri RSS yoluyla yayımlardan, medya izleme bültenlerinden ve ASAM, Eraren, İHD gibi kuruluşların bültenlerinden alıyoruz. Çok sayıda gazete, dergi ve haber ajansını izliyoruz. Haberleri değerlendirirken, Türkiye Ermeni toplumunu ilgilendiren konulara öncelik veriyoruz.

—Geçen yıl, eskiden var olan ama uzun zamandan beri kullanılmayan etkinliklerin bir bant içinde geçmesini sağlayan sistemi tekrar çalıştırdık. Bize bildirilen, Türkiye Ermenileri ve diasporadaki Bolsahaylarla (Türkiye kökenli Ermenilerle) ilgili olan ve tarafımızdan da uygun görülen etkinlikler, hem haber olarak hem de Hyetert logosunun altında siyah bant içinde dönerken izlenebilmektedir.

— Hyetert uzun zamandan beri RSS hizmeti de vermektedir.

YENİLİKLER

Sevgili Okuyucular,

—Hyetert olarak, yeni bir uygulama başlattık. Yurt içinden ya da diasporadaki Bolsahayların bize bildirilen vaftiz, evlenme ve ölüm haberlerini Hyetert ana sayfada ayrılan bölümlerde
–gönderildiği takdirde- fotoğraflı olarak yayımlayacağız. Doğal olarak herhangi bir bedel söz konusu değil. Bu sosyal ilanlar RSS olarak da izlenebilir.

—Bundan sonra diasporada yaşayan özellikle Bolsahaylarla ilgili haberleri de Hyetert’te yayımlayacağız. Bu konuda hedefimiz her şehirde bir muhabirimizin olması. Muhabirlerimiz kendi şehirlerinde Bolsahaylarla ilgili etkinlik ve haberleri bize ulaştırıp yayımlanmasını sağlayacaktır. Muhabirlerimizin isimlerini sizlere duyuracağız. Doğal olarak haber göndermek için muhabir olmak şart değil.
Hyetert muhabiri olmak istiyorsanız lütfen bize yazın.

— Hyetert Ana sayfasında bir okuyucu bölümü açtık. Genel olarak Hyetert ile ilgili görüş ve önerilerinizi ve Hyetert’de yayımlanan haber ve yorumlarla ilgili yazılarınızı da bu sayfada yayımlayacağız.

— Hyetert’e yazacağınız haber ve yazıları info@hyetert.com adresine gönderilmelidir.

—Gönderilen haberlerin Hyetert’de yayımlanması için Türkiye yasalarına göre suç oluşturmaması, bizlerle ilgili olması, kaynak gösterilmesi ve tarafımızdan uygun
bulunması gerekir.

—Türkiye Ermenilerini ilgilendiren haber ve yazılar daima önceliklidir.

— Haber ve yazılarda gönderenin kimliği açıkça yazılmalıdır. Ad yazılamayacak yazılar Hyetert’e gönderilmemelidir.

—Gazetemizin yapısından dolayı günde 10–15 haberden fazla habere yer veremiyoruz. Bu nedenle gönderilen her haberin kullanılması mümkün olamayacaktır. Bu nedenle haber gönderenler haberleri yayımlanmadığı için kırılmamalı, darılmamalıdır.

—Ziyaretçi Defteri

Sevgili Okuyucular,

Burada Ziyaretçi Defterinden de söz etmek ve bu konudaki düzenlemeleri aktarmak istiyoruz. Uzun zamandan beri “Ziyaretçi Defteri’ni” güncellemede ve onaylamada görevli arkadaşımızın iş yoğunluğu nedeniyle önemli gecikmelerimiz oldu. Pek çok şikâyet aldık. Bu nedenle bütün dostlarımızdan özür dileriz.

Bundan böyle Ziyaretçi Defteri iki ya da üç arkadaşımız tarafından güncelleneceği için önemli gecikmeler olmayacağını tahmin ediyoruz.

Yazılarınızda bazı noktalarda hassas olmanızı rica ediyoruz:

1.- Lütfen küfür ve hakaretleriniz için Hyetert’i kullanmayın.

2.- Dürüst insanlara yakışmayan ‘herman1123@yahoo.com’; ‘dfsddedf@hotmail.com’ gibi sahte adreslerin arkasına sığınarak dürüstlükle ve ahlakla bağdaşmayan hakaret içeren yazılar yazmayın.

3.- Hyetert’deki yazı ve makale yazarlarına özel olarak yazmak istedikleriniz varsa bu yazıları direkt onların özel adreslerine yazın. Objektif eleştirilerinizi bize gönderin.

5.- Lütfen yazılarınızı büyük harfle yazmayın. Sanal ortamda büyük harf bağırma ve hakaret anlamına gelir.

6.- Eğer sizinle temas kurulmasını istiyorsanız yazı metninin içine e-mail adresinizi yazın, çünkü ziyaretçi defterinde gönderenin e-mail adresi yer almaz.

—Üyelik

Sevgili Okurlar,

Yakında siz okuyucularımızı daha iyi tanımak amacıyla üyelik sistemini devreye alacağız. Üyelik zorunlu olmayacak ama üye olanlara bazı özel avantajlar sağlanacak. Örneğin sitemizde yayımlanan haberlere yorum yazabilecek ve diğer üyelerin yorumlarını okuyabilecekler. Bunun dışında isteyen üyelerimize düzenli olarak e-posta yoluyla bülten göndermeyi de düşünüyoruz.

Gelecekte sizlere daha güzel haberler vermeyi umuyor, mutluluklar diliyoruz.

Sevgiler.

HYETERT YÖNETİMİ

Yorumlar kapatıldı.