İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TİT’den Agos Gazetesi’ne tehdit içerikli mektup

Agos Gazetesi Avukatı Fetiye Çetin, 20 Ocak 2007 tarihinde gazeteye Türk İntikam Tugayı (TİT) imzalı gönderilen tehdit mailiyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu niteliğinde dilekçe verdiklerini söyledi. Çetin, mailde, “Siz Agoslular, ayağınızı denk almazsanız daha çok köpekleriniz geberecektir” şeklinde tehdit sözlerinin yeraldığını belirtti.

Hrant Dink cinayetiyle ilgili Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde basın mensuplarına açıklama yapan Avukat Fetiye Çetin, 20 Ocak 2007 tarihinde Agos Gazetesi’ne TİT imzalı tehdit maili geldiğini ifade etti. Çetin, dilekçede, “TİT uyarıyor; rahip Antre Santora’tan sonra Türk düşmanı bir köpek daha geberdi. Eğer siz Agoslular ayağınızı denk almazsanız daha çok köpekleriniz geberecektir. Bir dahaki sefere Agos binasını havaya uçuracak kadar patlayıcı madde bulunuyor elimizde. Ayrıca RPG kullanma imkanımız da var. Bu sadece bir uyarıydı. Artık Türkiye’de hiçbir yerde at koşturamayacaksınız. Eğer siz 1915 yılına soykırım diyorsanız soykırım görmediniz. Asıl soykırım şimdi başlayacak. Türk İntikam Tugay.” ifadelerinin yeraldığını belirtti.

Avukat Fetiye Çetin, tehdit mailiyle ilgili bugün Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu niteliğinde dilekçe verdiklerini söyledi.

Yorumlar kapatıldı.