İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kızı: Kanları şimdi daha mı temiz oldu

19 Ocak 2007

ANKA

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci Hrant Dink’in ailesi, arkadaşları ve Ermeni cemaatinden kişiler Agos gazetesine akın ediyor.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in eşi ve kızı, sinir krizleri geçirmeleri üzerine hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen Dink’in eşi Rakel ve kızı Sera, sinir krizi geçirdi. Anne ve kızı daha sonra bir ambulansla bindirilerek hastaneye götürüldü.

Dink’in kızı Sera Dink’in, babasının ölüm haberinin ardından “Babamı vurdular. Şimdi kanları daha mı temiz oldu. Babamın karşısına çıkamadılar, arkasından vurdular” dedi.

Agos Gazetesi önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci Hrant Dink’in eşi, oğlu ve kardeşi, ambulansla, Dink’in cesedinin götürüldüğü Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Babasının ölüm haberinin ardından Agos Gazetesi’ne gelen Dink’in kızı Sera Dink, gazete binası içinde bağırarak, “Babamı vurdular. Şimdi kanları daha mı temiz oldu. Babamın karşısına çıkamadılar, arkasından vurdular” dedi.

Sinir krizleri geçiren Dink’in eşi Rakel Dink ise, “Beni kocamın yanına götürün. Çocuklarımın hakkını bağışla yarabbim” dediği öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5805808.asp?gid=112&srid=3428&oid=1&l=1

Yorumlar kapatıldı.