İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arkadan vurdular

 
Prof Dr. Yeniçeri, “Bizi soykırımıyla suçluyorlar. Oysa Ermenilerin su kuyularına doldurduğu insanlardan kimse bahsetmiyor” dedi.

——————————————————————————–

Ermeniler İstanbul’un fethiyle rahata kavuştu.

Prof Dr. Yeniçeri, “Bizi soykırımıyla suçluyorlar. Oysa Ermenilerin su kuyularına doldurduğu insanlardan kimse bahsetmiyor” dedi.

Gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Bilkent Üniversitesi’nde “Küreselleşmenin Türkiye’ye Yönelik Tehditlerine Türkçe Çözümler” konferansında Türkiye ve dünyaya yönelik değerlendirmelerde bulundu. Milliyetçi Düşünce Topluluğu’nun davetlisi olarak konuşan Prof. Dr. Yeniçeri, Ermeni iddiaları ve Batı’nın tutumu üzerinde durdu. “Türkiye’deki olayları dünyadaki gelişmelerden soyutlayarak ele almak ve anlamlandırmak mümkün değildir” diyen Yeniçeri, Ermenilerin İstanbul’un fethinden sonra rahata kavuştuklarını ve İstanbul’a yerleştiklerini söyledi.

Arkadan vurdular

Osmanlı içinde gerçekleşen bağımsızlık hareketlerinden sonra Ermenilerin de bu yönde girişimlere başladığını dile getiren Yeniçeri şunları söyledi: “Bizi soykırımıyla suçluyorlar. Oysa Ermenilerin su kuyularına doldurduğu insanlardan kimse bahsetmiyor. Bizi arkamızdan vurdular. Allah razı olsun Talat Paşa’dan, çıkarmış tehcir kanununu adamları yine Osmanlı toprağı olan Suriye tarafına göndermiş. ”

Milliyetçi Düşünce Topluluğu’nun davetlisi olarak Bilkent Üniversitesi’nde bir konferansta konuşan Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, “Dünyaya küreselcilerin gözüyle bakmamalıyız” dedi.

Başarının sırrı Türkçe’de

Prof. Dr. Yeniçeri, milli çıkar esaslı analiz ve stratejilerin başarısının olaylara Türkçe bakmakla yakından ilgili olduğunu söyledi. Yeniçeri, “Türkiye’deki küreselci, AB’ci, ABD’ciler dünya vatandaşı gözlüğüyle değerlendirme yapmaya çalışıyorlar” dedi. Yeniçeri, dünyaya küreselcilerin gözüyle bakmanın entelektüel ve stratejik kapasiteye herhangi bir katkı yapmayacağına dikkat çekti.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/newsdetail.asp?NewsID=4441

Yorumlar kapatıldı.